Новини

«Суспільне» не транслюватиме Великдень із церкви в Чернівецькому університеті: не дали погодження

Телеканал “Суспільне Буковина” цього року не транслюватиме у прямому ефірі Великоднє богослужіння із Трьох-Святительської церкви, яка знаходиться на території ЧНУ імені Юрія Федьковича.

Про це керівник регіональної філії Суспільного Максим Волошин повідомив на власній сторінці у Facebook.

Він зазначив, що не отримав від ЧНУ погодження для заїзду/виїзду автомобіля з камерами на територію навчального закладу. За словами Волошина, у адміністрації вузу не пояснили причини такої відмови.

“Як і минулоріч, ми декілька тижнів працювали над організацією трансляцій на Страсну п’ятницю та Великдень. Тут особливо журюся, адже така трансляція у телеефірі це тільки вершечок роботи великої команди, яка займається підготовкою подібної події. Одним з бюрократичних моментів у підготовці до трансляції є отримання погодження адміністрації університету для заїзду/виїзду та розміщення автомобіля з камерами на території навчального закладу. Цього року таке погодження від Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича ми не отримали, як і чіткого пояснення причин такої відмови. Маю тільки фантазії з цього приводу, але жодна з них не є втішною. Тому, цього року будемо без телевізійної версії Великодня”, – написав Волошин.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.