Новини

Російські десантники пригрозили Шойгу заколотом на тлі масових зачисток

Російські десантники б’ють на сполох, зокрема вони звернулися до очільника Міноборони РФ Сергія Шойгу з проханням захистити генерал-полковника Михайла Теплинського. В іншому разі, військові погрожують залишити позиції на фронті.

Про це йдеться в аудіозверненні військових 7-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії Повітряно-десантних військ ЗС РФ, яке публікують російські Telegram-канали.

Зазначається, що Шойгу за місяць усунув командира 106 повітрянодесантної дивізії ВДВ генерала Володимира Селіверстова, дивізія якого з січня воювала в районі Бахмута, крім того і командира 7 десантно-штурмової дивізії генерала Олександра Корнєва.

“Ми, десантники, попереджаємо, що ми не потерпимо подібних дій щодо генерала Теплинського. А у разі найменшої загрози його життю та свободі, ми станемо стіною на захист честі та гідності нашого командувача. Ми налаштовані дуже рішуче. Аж до того, що знімемося з позицій і підемо на виручку нашому Баті. Ви, ті, що сидять у кабінетах! Десант своїх не кидає! Не робіть фатальних помилок”, – зазначили російські бойовики.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.