Новини

У Чернівецькій ОДА проводять обшуки: чиновника підозрюють у хабарництві

У приміщенні Чернівецької обласної державної адміністрації правоохоронці проводять слідчі дії у рамках кримінального провадження щодо отримання службовою особою ОДА неправомірної вигоди.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомила прес-секретарка Чернівецької обласної прокуратури Наталія Соколовська.

За її словами, правоохоронці розслідують факт ймовірного отримання чиновником ОДА неправомірної вигоди. Речниця прокуратури зауважила, що слідчі дії здійснюють співробітники Національної поліції за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.

За її даними, досудове розслідування здійснюється у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом одержання службовою особою обласної державної адміністрації неправомірної вигоди за сприяння у безперешкодному укладенні договорів підряду на виконання робіт за бюджетні кошти

Водночас інтернет-видання БукІнфо повідомило, що обшуки проводяться в управлінні інфраструктури, капітального будівництва й експлуатації доріг, а в цьому кримінальному провадженні фігурують прізвища першого заступника голови Чернівецької ОДА Богдана Ковалюка та заступника управління Ю. Мінька.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.