Новини

На Харківщині поліцейські з Буковини взяли під опіку сім’ю переселенців

За дорученням начальника ГУНП в Чернівецькій області Віктора Нечитайла адресну допомогу отримала сім’я вимушених переселенців із східного регіону України. Зібрану допомогу для сім’ї привезли буковинські поліцейські, які нині в складі зведеного загону виконують службові завдання на деокупованій території Харківщини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molnbuk.ua

Родина Скрипниченко родом із Донецької області. Через активні бойові дії сім’я була змушена покинути домівку та переїхати на Харківщину. Нині 62-річний батько самостійно виховує чотирьох неповнолітніх дітей: 14-річну Віру, 12-річну Катерину, 6-річну Ладу та 5-річного Ярослава.

Працівники Управління головної інспекції, сектору міжнародного поліцейського співробітництва та інших структурних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області за сприяння громадської організації “Справа Кольпінга в Україні”, придбали та передали для родини переселенців нову пральну машину, необхідні засоби гігієни, одяг та взуття.

“Правоохоронці поспілкувалися з дітьми та їхнім батьком, поцікавилися умовами проживання, потребами і запевнили, що вони завжди можуть розраховувати на допомогу поліції Буковини”, – йдеться у повідомленні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.