Новини

У Чернівцях відкриється оновлений культурно-освітній простір: де він буде розташований

Завтра, 14 липня, о 15:00 відкриється оновлений культурно-освітній простір “Гончаренко центр Чернівці” за адресою вул. Івана Франка, 1 (2-й поверх).

Про це повідомляє Гончаренко Центр Чернівці.education and culture у Facebook.

“Наш центр працює в місті вже два роки. За цей час ми об’єднали багатьох творчих і небайдужих особистостей Чернівців; провели безліч культурних й освітніх заходів; передали тонни гуманітарної допомоги; започаткували чимало важливих ініціатив, зокрема дерусифікацію бібліотек Буковини; співпрацювали із закордонними благодійними організаціями та підтримували вимушених переселенців”, – йдеться у повідомленні.

У програмі завтрашнього заходу:
– звіт щодо роботи центру за 2 роки
– чаювання або кава зі смаколиками

Що відомо про центр:

Гончаренко центри – це найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних відкритих освітньо-культурних і волонтерських просторів. Мережа була заснована Олексієм Гончаренком у 2021 році для надання сучасної, якісної та доступної освіти українцям у різних куточках країни. Зараз у понад 20 центрах викладають англійську дітям і дорослим, готують підлітків до іспитів, проводять курси з фінансової та медіаграмотності тощо. З лютого 2022 року мережа переформатувалась у волонтерські хаби, які допомагають переселенцям і військовим, але також продовжує працювати в освітньому напрямку

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.