Новини

На Буковині перевірили дитячий табір, на який скаржилися: які недоліки виявили

На Буковині перевірили дитячий табір “Дністер плюс” і виявили низку порушень.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА.

11 липня фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області та Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної військової адміністрації з робочим візитом відвідали дитячий заклад оздоровлення та відпочинку “Приватне підприємство “Оздоровчий комплекс “Дністер плюс”.

На момент обстеження у закладі оздоровлюється та відпочиває 176 дітей.

Під час обстеження виявили наступні недоліки у роботі закладу:

Постільні речі (матраци, ковдри) частково потребують заміни, частина потребує проведення їх очищення, виведення плям. Душові кабіни потребують покращення.

Не представлене щоденне меню-розклад, супровідна документація на харчові продукти, яка засвідчує їх походження, безпеку і якість.
Згідно з погодженим Чернівецьким районним управлінням Держпродспоживслужби меню, передбачено п’ятиразове харчування, однак щоденне меню, яке пропонується дітям – чотириразове.

За результатами проведеного обстеження, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області склали на керівника закладу протокол про адміністративне правопорушення, розгляд якого відбудеться 13 липня.

Також Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області надасть рекомендації щодо усунення встановлених порушень вимог санітарного законодавства у термін до 17 липня. Крім того, задля перевірки виконання вимог припису, відбудеться повторний виїзд відповідальних осіб до закладу.

Днями у соцмережах вибухнув скандал: одна з матерів, син якої відпочиває у дитячому таборі “Дністер плюс”, що у селі Брідок Вікнянської громади Чернівецького району, поскаржилася на неприйнятні умови перебування дітей у закладі.

Кореспондентка ” ” розповіла, що побачила у таборі на Буковині, на який поскаржилися батьки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.