Новини

5 факторів, за якими обирають Apple MacBook Air*

Потужний ноутбук – запорука успішного відпочинку, роботи, подорожі. Можна перебирати десятки моделей на ринку і намагатися вгадати з якістю збірки та комплектуючих. Але замість цього краще вибрати Apple MacBook Air і забути про дискомфорт назавжди.

Полегшена модель ідеально підійде для всіх щоденних завдань. Далі в статті розповімо про характеристики та особливості.

5 головних рис яблучного ноутбука

Найбільше користувачів приваблює MacBook Air 13.6 на 256 Гб – оптимальний варіант у співвідношенні “ціна/продуктивність”.

Екран

Збільшений дисплей на 13,6 дюйма з роздільною здатністю 2560х1664 на IPS матриці. З огляду на вагу пристрою 1,24 кг ноутбук можна назвати компактним і транспортабельним.

Процесор

Під корпусом фірмових камер від Apple M2 на 8 ядер, цього вистачить як для ігрових, так і для робочих рішень. Допомагає розкритися процесору 16 Гб встановленої ОЗП.

Акумулятор

Ємна батарея планшета протримається до 18 годин активної роботи або 36 годин пасивного очікування. Враховується як робота з відео, так і просто серфінг в інтернеті.

Корпус

Традиційно виконаний з алюмінію у різних кольорах. Є функція підсвічування клавіатури та сканер для зчитування пальців під час авторизації.

Елементи управління і роз’єми

Дисковод не передбачений, а ось Thunderbolt у наявності, причому відразу два роз’єми. Можна додатково взяти перехідник, щоб приєднати більше периферії.

MacBook Air 13.6 має багато переваг, які підходять як для роботи, так і для відпочинку. Але є й інші вартісні варіанти від Apple.

Три моделі, що заслуговують на увагу у 2023 році

Apple MacBook Pro 16 M2. Головна перевага у великому екрані на 16,2 дюйма та високій роздільній здатності 3456х2234. У поєднанні з оновленням кадрів у 120 Гц і матрицею Liquid Retina – найкраще рішення на ринку для роботи з відео або фото.
Усередині потужний процесор M2 від Apple одразу на 12 ядер і 16 Гб ОЗП. Автономно макбук протримається до 18 годин, якщо ви почнете рендерити відео або грати.

Apple MacBook Air 15.3 M2. Потужна модель із процесором M2 і високою роздільною здатністю екрана 2880х1864. Головна відмінність в IPS-матриці та дисплеї на 15,3 дюйма.

Процесор на 8 ядрах, підтримується 8 Гб попередньо встановленої ОЗП. При цьому обсяг оперативної пам’яті можна збільшити до 24 Гб максимум. Є два Thunderbolt для підключення пристроїв і сканер відбитка пальців. Модель трохи важча за молодші версії за рахунок збільшення екрана і важить близько 1,51 кг.

Apple MacBook Air 13.3 M1. Бюджетний макбук з дисплеєм на 13,3 дюйма і частотою оновлення кадрів у 60 Гц. IPS-матриця доповнюється глянцевим покриттям екрана, що виділяє модель серед решти лінійки. Встановлено процесор M1 від Apple з 8 Гб оперативної пам’яті. Краще брати версію від 256 Гб SSD, щоб вам вистачило на всі фото, відео, програми.

Без підзарядки ноутбук тягне до 36 годин з мінімальним навантаженням або 18 годин з високим споживанням енергії. Є сканер відбитка пальців, підсвічування клавіатури та два USB-C на борту.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.