Новини

Буковина у “жовтій” зоні: що відомо на цей час

Сьогодні 22 квітня, з 00.00 Чернівецька область перейшла у “жовту” зону.

52 дні Чернівецька область була у “червоній” зоні, пише molbuk.ua.

Перейшовши у “жовту” зону, на Буковині послаблено карантинні обмеження. Водночас залишається низка заборон

– перебувати у громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту;

– проводити масові (культурні, спортивні, розважальні, соціальні, релігійні, рекламні, наукові, освітні, професійні тематичні та інших) заходи за участю більше однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі) або наповненістю залів понад 50 відсотків місць у кожному окремому залі;

– приймати відвідувачів у кінотеатрах, інших закладах культури з наповненістю кінозалів або залів понад 50 відсотків місць (розміщення здійснюється з дотриманням шахового порядку розміщення, зокрема для груп із двох осіб) у кожному окремому кінозалі або залі.

– розміщувати відвідувачів у закладах громадського харчування на відстані меншій, ніж 2 метри за сусідніми столиками та більш як чотири особи за одним столом.

Чернівецький міський голова Роман Клічук у Facebook повідомив, що у Чернівцях відновлять роботу Калинівського ринку та очне навчання початкових класів.

У своєму відеозверненні у Facebook заступник міського голови Чернівців Юрій Лесюк повідомив , що кінотеатри, заклади громадського харчування та непродовольчі ринки Чернівців зможуть працювати після відповідного рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, засідання якої відбудеться у четвер, 22 квітня

Адміністрація комунального підприємства “Калинівський ринок” анонсувала відновлення роботи базару з 22 квітня.

Укрзалізниця з 00:01 22 квітня відновила повноцінне курсування поїздів далекого сполучення між Чернівцями та Києвом, Одесою і Раховом.

Відновити очне навчання у школах Буковини з 5 травня – таку рекомендацію для органів місцевого самоврядування ухвалила на своєму засіданні обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.