Новини

Трьом грабіжникам, які викрали підприємця з Чернівців, повідомили про підозру

Трьом зловмисникам, які причетні до викрадення і пограбування приватного підприємця з Чернівців, повідомили про підозру.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області, трьом особам повідомлено про підозру у грабежі та викраденні людини (ч. 2 ст. 186 та ч. 2 ст. 146 КК України).

“За даними слідства, в січні минулого року, троє жителів Львівщини, представившись членами громадської організації, що бореться з організованою злочинністю побили та викрали 28-річного підприємця з Буковини. Через три години після викрадення (чоловіка насильно утримували в салоні автомобіля), правопорушники заволоділи його грошовими коштами в сумі понад 20 тис. грн, висадили потерпілого на одній із вулиць в Чернівцях та наказали шукати ще 30 000 доларів США”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Також зазначається, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідче управління Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.

Раніше molbuk.ua повідомляв, що ця історія сталася на початку 2020 року з програмістом і приватним підприємцем з Чернівців Іваном Писларем. Через катування і побої, яких він зазнав, у чоловіка суттєво погіршилось здоров’я. Детальніше про цю ситуацію читайте у публікації “Молодого буковинця”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.