Новини

Ухилянтів не меншає: за вихідні на Буковині прикордонники затримали 20 чоловіків

На Буковині за вихідні затримано 20 ухилянтів.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Військовозобов’язані чоловіки не полишають спроб незаконно перетнути державний кордон з Румунією та Молдовою. Впродовж вихідних охоронці кордону припинили 14 випадків незаконного перетину держрубежу та затримали 20 громадян України призовного віку.

Найбільш активними були ділянки відділів “Селятин”, “Фальків” та “Кельменці”, де на контрольних постах було виявлено основну частину правопорушників, мешканців Черкаської, Вінницької, Київської, Закарпатської та Чернівецької областей. Аби ближче дістатися до прикордоння, порушники використовували рейсові автобуси, легкові автомобілі та мотоцикли.

Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

Також, на ділянці відділу прикордонної служби “Герца” прикордонний наряд затримав 3-х громадян Румунії без документів. Після оформлення відповідних паперів, чоловіків передано суміжній стороні в рамках реадмісії.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.