Новини

Не гірше, ніж приватна клініка: у Путильській лікарні запрацювало поліклінічне відділення

У КНП “Путильська БЛ” після проведеного капітального ремонту запрацювало поліклінічне відділення, яке є структурним підрозділом лікарні.

Про це повідомляє Департамент Охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

У поліклініці створено сучасні та комфортні умови для перебування пацієнтів та лікарів. Як зазначають у КНП “Путильська БЛ” капітальний ремонт поліклінічного відділення було зроблено за кошти лікарні.

Адміністрація лікарні висловлює подяку фінансово-економічному відділу за проведений контроль виконаної роботи та за дизайн поліклініки.
У поліклінічному відділенні спеціалісти надають консультативно-діагностичну та лікувальну допомогу населенню Путильщини.

В поліклініці також проводять періодичні медичні огляди працівників, які – пов’язані зі шкідливими та небезпечними умовами праці, та декретованих контингентів населення (включно працівників шкільних та дошкільних закладів, працівників кафе, ресторанів, магазинів)
Окрім цього тут можна проводити всі сучасні методи обстеження.

Попередні запис до лікаря проводиться через реєстратуру за телефоном – 0967607095

Для безкоштовної консультації чи обстеження необхідна наявність електронного направлення від сімейного лікарня або лікаря вузької спеціальності. У випадку потреби у консультації кількох спеціалістів, запис проводиться до кожного з них за окремим електронним направленням.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.