Новини

Боєць буковинської тероборони, який втратив на війні ноги, освідчився коханій – відео

Аеророзвідник 94 батальйону 107 окремої бригади Сил територіальної оборони Буковини Артем Хребет освідчився своїй коханій просто у лікарняній палаті. Дівчина відповіла: “Звісно, так!”

Про це Артем розповів на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Боєць родом із Миколаївщини. Захищав Україну з початку повномасштабного вторгнення. Був поранений, у бою втратив обидві ноги, але зміг повзком дістатися до побратимів і навіть врятувати одного з них. Зараз перебуває на лікуванні.

Батько Артема, Анатолій Хребет, наразі збирає кошти для сина.

“Відкривається збір коштів на проживання за кордоном! Мій син з початку повномасштабного вторгнення в Україну захищав свою країну! 18.06.23 року отримана травма в зоні проведення бойових дій під час виконання службових обов’язків. Він знайшов в собі сили виповзти з майже розірваного авто! Перетягнувши собі ноги та покликавши на допомогу, він врятував свого побратима! На даний момент він перебуває у шпиталі, кожного дня проходять операції на ногах. Ніг немає нижче колін. Далі буде проходити реабілітація та протезування за кордоном. Збір відкривається на реабілітацію та проживання закордоном. Прошу всіх небайдужих допомогти зібрати суму! Буду дуже вдячний за репост,” – написав батько.

Як допомогти:

https://send.monobank.ua/jar/2FMvGVpFqh

Ціль – 500 тисяч гривень.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.