Новини

У Чернівцях відновлюють роботу Калинки та навчання початкових класів

Чернівецька області вийшла з “червоної зони”, в якій перебувала 52 дні. Тепер у Чернівцях відновлять роботу Калинівського ринку та очне навчання початкових класів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

“52 дні Чернівецька область перебувала у “червоній зоні”. Нарешті ми з неї вийшли. Таке рішення прийняла державна комісія ТЕБ та НС. Які наші наступні кроки: ми відкриваємо МТК “Калинівський ринок” та інші ринки та магазини непродовольчої групи; початкові класи зможуть повернутися за парти, поступово будемо залучати до очного навчання і старші класи; заклади громадського харчування зможуть повернутися до нормальної роботи”, – написав Роман Клічук.

Також Роман Клічук зауважив, що важливо дотримуватися правил епідбезпеки у період великодніх свят, адже “коронавірус нікуди не зник”:

“Незабаром великодні свята, а коронавірус нікуди не зник. Дотримуйтесь елементарних протиепідемічних заходів: уникайте скупчень людей, вживайте термічно оброблену їжу та носіть маски, що закривають рот та ніс”, – наголосив мер.

Нагадаємо, 21 квітня державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про переведення Чернівецької області з “червоної” зони карантинних обмежень у “жовту”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.