Новини

До великих супермаркетів -лише маршрутками: на Хотинській у Чернівцях обмежено рух

Сьогодні, 21 квітня Чернівецька міська рада повідомила про перекриття руху тролейбусів на вулиці Хотинській, де наразі триває капітальний ремонт.

Наразі доїхати до Хотинської можна лише маршрутними автобусами, повідомляє кореспондент molbuk.ua

Через відсутність тролейбусів, черги на зупинках стали ще більше. Як зазначалось раніше, тролейбуси №5, які їхали до Калинівського ринку наразі їдуть лише до зупинки “Дріжджзавод”. А тролейбус №11, який їхав за маршрутом “Садгора”-”Дріжджзавод”, взагалі зараз не курсує. Кондуктори повідомляють, про це на кожній зупинці. Жителі на зупинках сподіваються, що ці труднощі невдовзі будуть усунені:

“Надіюсь, що це не буде дуже довго. Раніше я добирався до роботи десь за 30 хвилин, а зараз, з цим ремонтом, повз проходить один чи два автобуси, того лиш чекати на зупинці треба хвилин 20” – зазначив один з містян.

Інша жителька не бачить проблеми у ремонті, і впевнена, що справа не у ньому:

“Воно і так і так важко. Коли були тролейбуси теж приходилось чекати по пів дня. Що з ремонтом, що без добиратись до центру так само важко”.

На самій вулиці робота кипить. Від “Епіцентру” до залізничного переходу робочі та спецтехніка розбирають старе покриття. Нажаль, ніхто з працівників фірми ПБС не захотів дати коментар про хід реконструкції.

Чернівецьке тролейбусне управління запевнило, що тролейбуси не курсуватимуть два дні, доки покриття не буде в належному стані.

Нагадаємо, що капітальний ремонт вулиці Хотинська триває з жовтня 2020 року. На початку реконструкції планувалося, що роботи будуть завершені до 1 серпня 2021 року, але недавно представник підрядної компанії у заявив, що “через погані погодні умови ремонт іде повільніше ніж планувалось, тому до 1 серпня буде готова лише основна частина, яка дозволить повноцінний проїзд.”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.