Новини

Обкрадав лікарню: житель Хмельниччини здійснив ряд крадіжок у Чернівцях

На Буковині працівники поліції під час проведення досудових розслідувань, розпочатих за фактами крадіжок, встановили, що в березні цього року 28-річний житель міста Кам’янець-Подільський вчинив два майнові злочини у Чернівцях.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Поліцейські з’ясували, що неодноразово судимий чоловік, на період не знятої судимості, не став на шлях виправлення, а продовжив свою протиправну діяльність. Зокрема, 1 березня, хмельничанин, перебуваючи в одній місцевій лікарні, пошкодив двері до приміщення ординаторської, звідки з жіночої сумочки, яка належить 58-річній буковинці, викрав 400 доларів США, 200 євро та 3000 гривень.

В подальшому порушник, маючи на меті незаконне особисте збагачення, 29 березня повторно скоїв крадіжку з цієї ж медичної установи. Співробітники поліції встановили, що зловмисник скористався відсутністю уваги з боку сторонніх людей, увійшов до одного кабінету лікарні, пошкодив двері шафи та викрав сумочку з грошима. Сума збитків завдана 39-річному буковинцю становить майже 9 тисяч гривень.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду. Фігуранту інкримінують вчинення злочинів, передбачених частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.