Новини

Як вибрати найкращі сережки для дівчинки*

Золоті сережки дитячі повинні бути виготовлені з гіпоалергенного металу, мати правильні розмір і вагу та бути оснащені надійними застібками. А тому відразу виключіть із списку дешеву біжутерію з незрозумілим складом і зверніть увагу на ювелірні вироби з золота 585 проби та срібла 925 проби без вмісту нікелю. Це головний алерген, що викликає подразнення, почервоніння та набряки шкіри. Якщо ви не впевнені, що білий метал не містить цього компоненту, вибирайте прикраси з родієвим покриттям. Воно стовідсотково безпечне для чутливої шкіри. Що стосується розміру, то для дівчаток до року підходять моделі діаметром 3-4 мм. Далі ви можете замінити їх на ювелірні вироби розміром 5-7 мм. Вибір залежить виключно від фізичних даних вашої дитини. Вага сережок повинна бути в межах — 1-2 грамів. У цьому питанні працює правило: чим менше — тим краще.

Які дитячі сережки купити в інтернет-магазині: ТОП-5 ідей
Срібні сережки з родіюванням

Ви не знайдете більш блискучого металу в ювелірному світі, ніж родій. Він відбиває 80% світла, тоді як срібло — 40%. Фантастичний блиск — це не єдине, що надає ювелірним прикрасам родіювання. Саме завдяки йому вони набувають яскраво-білого кольору і мають приголомшливу стійкість до пошкоджень. Не дряпаються, не тьмяніють, не жовтіють і не чорніють. Якщо срібло потребує ретельного чищення, то срібні дитячі сережки з родієвим покриттям достатньо протирати вологою мікрофіброю. І що найголовніше — родій не містить нікелю, а тому абсолютно безпечний для чутливої шкіри. Єдиний нюанс — родіювання потрібно регулярно оновлювати у ювеліра.

Прикраси з кольоровими фіанітами

Фіаніт, або кубічний цирконій — найпопулярніший кристал у ювелірному світі, що є найкращою альтернативою діамантам. Він настільки схожий на алмаз, що навіть досвідчений ювелір не завжди може відрізнити його неозброєним оком. І якщо більшість доступних прикрас декорована прозорими діамантами, то фіаніти представлені у всіх кольорах веселки. Ви можете купити золоті сережки для дітей з бузковими, блакитними, рожевими та зеленими кристалами. Вони чарівно сяють на сонці та обіцяють гідну стійкість до повсякденного зносу завдяки рівню твердості 8,5 балів за шкалою Мооса, що менше алмаза тільки на 15%.

Дитячі золоті сережки з алмазною гранню і фіанітами

Для маленьких шанувальниць яскравого блиску створена приголомшлива колекція прикрас з алмазними насічками і прозорими кубічними цирконіями. Алмазна грань відбиває світло з усіх боків і демонструє діамантове мерехтіння, яке об‘єднується з сяйвом фіаніту та створює потужну концентрацію блиску.

Ювелірні вироби з кольоровою емаллю

Якщо ваша дівчинка обожнює яскраві образи, зверніть увагу на барвисті прикраси з емаллю у вигляді божих корівок, слоників, дельфінів, метеликів і квітів. Емаль — це декоративне покриття, що отримується шляхом наплавлення кольорового скляного порошку на срібло чи золото за температури 800 градусів. Зносостійке покриття не сколюється, не тріскається, не знебарвлюється, а тому ідеально підходить для декору повсякденних прикрас.

Лаконічні сережки з особливим сенсом

Якщо хочете висловити любов, даруйте сердечка. Якщо хочете, щоб удача супроводжувала вашу любу дівчинку щодня, вибирайте прикраси з чотирилистою конюшиною. Символи любові та удачі — найпопулярніший декор ювелірних виробів, тож у вас є можливість не просто подарувати коштовність, але й надати їй особливе значення. Такі моделі важать менше двох грамів, а їх розмір не перевищує 13 мм.

Насправді це тільки маленька частина асортименту дитячих прикрас, які вразять маленьку принцесу та змусять її очі сяяти щастям від отриманого подарунка. А тому запрошуємо вас до інтернет-магазину Столичної Ювелірної Фабрики™, де ви зможете купити дитячі сережки за зниженою ціною зі швидкою доставкою у Київ, Харків, Одесу, Дніпро, Черкаси, Вінницю, Івано-Франківськ, Львів та інші міста України.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.