Новини

У РНБО розкрили важливі наслідки “бунту” Пригожина в Росії

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що в Російській Федерації сформована група майбутніх перемовників з Україною, яка перебуває у тіні.

Про це Данілов повідомив у своїй сторінці у Facebook, підбиваючи підсумки “ростовського транзиту” засновника і ватажка приватної військової компанії “Вагнер” Євгена Пригожина. Зокрема, на думку Данілова, “бунт” Пригожина – це “перший етап демонтажу путінської системи”, а сам Пригожин є “тільки частиною групи й частиною плану, верхівкою айсберга процесу дестабілізації”.

На переконання Данілова, в РФ сформувалась група невдоволених – силовиків, чиновників і олігархічного капіталу, яка “вважає дії Путіна смертельно небезпечними для власних інтересів і свого існування, загрозою для РФ”.

“Пригожинський ростовський марш-кидок – демонстрація серйозності намірів, можливостей, що існують, і створення умов для початку процесу владного транзиту – добровільного або примусового. Колони “вагнерівців” або інших структур можуть таки дійти до “Червоної площі”, – наголосив Данілов.

Водночас, як вважає секретар РНБО, у диктатора Володимира Путіна залишилась єдина можливість порятунку – це тотальна зачистка силового блоку, фізична ліквідація ПВК “Вагнер”, демонстраційне покарання Пригожина, запровадження в країні воєнного стану і розгортання масових репресій.

“Чи спроможна виконати ці функції каральна машина імені золотова-бортникова (мова йде про директора Нацгвардії РФ Віктора Золотова і очільника Федеральної служби безпеки Олександра Бортникова – Ред.), орієнтована на побиття хіпстерів, жінок та підлітків, – велике питання”, – зазначив Данілов.

“Справжня група російських майбутніх перемовників з Україною вже є, але поки залишається в тіні, втім, не виключена участь у цьому процесі Лукашенка (білоруський диктатор Олександр Лукашенко – Ред.)”, – переконаний Данілов.

Секретар РНБО вважає, що режиму “Путіна “ножем в спину” завдано, якщо не миттєво смертельний, але точно неминучий, хоча і відтерміновано в часі, удар”, – підкреслив він.

Данілов додав, що “казус Пригожина” розпочав відлік запуску процесів з непередбачуваними наслідками.

Разом з тим, Данілов наголосив, що Україна продовжить відновлювати державний суверенітет і незалежність в межах кордонів станом на 1991 рік.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.