Новини

Рибам – зміни у фінансові сфері, а Ракам – ділові пропозиції: гороскоп на 21 квітня

У середу та 11 місячний день два знаки Зодіаку – Близнюки і Телець, можуть зіткнутися з пастками. Гороскоп на 21 квітня 2021 року попередив, що Близнюкам супротивники можуть влаштувати приховані пастки.

Найпозитивніший день світить Рибам, їм спрогнозовані зміни у грошовій сфері та у найближчому оточенні, повідомляє Главред.

Позитив також прогнозується Ракам – їм світить ділова пропозиція, завдяки якій можна отримати вигоду.

Який 11 місячний день очікується у житті земних знаків – Тельців, Дів та Козерогів

Козеріг (дати знака – 22 грудня – 20 січня)

Постарайтеся не втручатися у те, що відбувається, – більшість проблем можуть самі розсмоктатися. Загрожують наклеп, обмани та переслідування.

Телець (дати знака – 21 квітня – 20 травня)

Є велика ймовірність ділових проколів та грошового мінуса. Ви можете зіткнутися з ілюзіями й обманом. Якщо не хочете потрапити у пастку – працюйте довго й напружено, обмірковуйте слова та рішення. Каламутна вода і темні приміщення – це те, чого варто уникати.

Діва (дати знака – 23 серпня – 23 вересня)

Підходьте обдумано до грошових питань. Зробіть так, щоб у вас були грошові запаси. Загрожують переслідування, наклеп й обмани. Якщо не хочете даремно витрачати сили – відкладіть старт нової справи. Деякі проблеми можуть самі розсмоктатися – просто не втручайтеся у те, що відбувається.

Який 11 місячний день очікується у житті вогняних знаків – Леви, Стрільці, Овни

Лев (дати знака – 23 липня – 22 серпня)

Життєвих сил може стати менше, а через це можливий негатив у сфері здоров’я. Не варто вирушати у робочі поїздки – загрожує серйозний грошовий мінус, можливі аварії.

Овен (дати знака – 21 березня – 20 квітня)

Життєвих сил буде замало, через це може підкачати здоров’я. Найбільше неприємності загрожують чоловікам. Можуть оживитися старі хвороби, загрожують проблеми з суглобами, можливий головний біль. День не підходить для нових справ та азартних ігор – можна даремно витратити сили.

Стрілець (дати знака – 23 листопада – 21 грудня)

Ви можете зіткнутися з ілюзіями, наклепом та обманом. Краще ні з ким не сперечатися й не проводити зустрічі з друзями. Якщо будете діяти легковажно та потурати своїм слабкостям – нарветесь на проблеми у партнерських стосунках. Сни можуть напророкувати майбутнє.

Який 11 місячний день очікується у житті повітряних знаків – Водолії, Терези, Близнюки

Водолій (дати знака – 21 січня – 18 лютого)

Поставте крапки у суперечках з рідними. Через дрібні сварки можливий великий скандал. Загрожує зіткнення з нерозумінням та грубістю. Варто завершити справи, які були давно розпочаті.

Терези (дати знака – 24 вересня – 23 жовтня)

У вас буде ставати більше життєвих сил. Інтуїція та творчі здібності можуть ставати сильнішими. Можете планувати відпочинок та ділові поїздки. Є шанс розібратися з проблемами, які ви вважали невирішуваними.

Близнюки (дати знака – 21 травня – 21 червня)

Загрожують переслідування, наклеп і обмани. Можливі ділові проколи й грошовий мінус. Недоброзичливці можуть влаштувати вам пастки. Відмовтеся від суперечок й не зустрічайтеся з друзями. Якщо не хочете гостро розчаруватися й отримати проблеми в особистому житті – не потурайте слабкостями й боріться зі спокусами.

Який 11 місячний день очікується у житті водних знаків – Скорпіони, Риби, Раки

Риби (дати знака – 19 лютого – 20 березня)

Поруч з вами є людина, яка може допомогти перестати тривожитися. Можете прислухатися до того, що ця людина радить. Ви зможете змінити своє життя. Можете планувати відпочинок.

Скорпіон (дати знака – 24 жовтня – 22 листопада)

Загрожують втрати, хвороби, аварії та травми. Якщо не хочете опинитися під впливом небезпечного противника – проявляйте винахідливість, обережність та швидко реагуйте на те, що відбувається.

Рак (дати знака – 22 червня – 22 липня)

Якщо на роботі виникли труднощі – це не означає, що її потрібно міняти. Скоро очікуються позитивні зміни. Нескладні справи можуть принести вам непоганий прибуток.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.