Новини

Чернівецький драмтеатр вперше виступив у Венеції – Бойко

Чернівецький обласний музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської з успішно виступив з прем’єрою вистави “Фаустпатрон” у Венеції.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.

Це перші гастролі нашого театру в Італії. Творча команда реалізує проєкт “Театр на захисті миру”, через мистецтво демонструючи світові, як українці проживають війну.

“Крім того, актори збирають кошти на допомогу дітям, які постраждали від російської агресії. Дякую режисеру та керівникові театру Іванові Бутняку й колективу за високу майстерність і небайдужість. Упевнений, що попереду у вас ще вагоміші успіхи! Із особливою вдячністю хочу згадати партнерів і меценатів, які підтримали проєкт, зокрема Branda Company, “Naturel” Центр персоналізованої медицини, “Об’єднання психологів, психотерапевтів та медіаторів України в Італії MONDO-СВІТ PPM&UI”, Associazione di Promozione Sociale LA RONDINE, Centro Alfredo Rampi Onlus, ANTROPOS Cooperativa Sociale O.N.L.U.S. Дорогі українці в Італії, зустрічайте “Фаустпатрон” 27 червня у Мілані та 30-го – у Римі. Приходьте і приводьте своїх друзів. Ну а ми рухаємося далі – продовжуємо творити, працювати та допомагати захисникам гнати ворога з України”, – повідомив Олексій Бойко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.