Новини

Мінюст відреагував на рейдерське захоплення великої компанії з вирощування яблук на Буковині

Міністерство юстиції України відреагувало на рейдерське захоплення компанії “Дністрові сади” з Чернівецької області й повернуло фірму законному власнику.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила народна депутатка “Слуги народу” Галина Янченко, пише molbuk.ua

“Про те, що компанію в них вкрали, власники дізнались випадково, зробивши витяг з ЄДР для поточних господарських потреб. Схема рейдерства виявилась “типовою”: примітивні маніпуляції з реєстрами та серія дій трьох нотаріусів. Інвестор звернувся до Мінюсту, Нацполіціі та нашої парламентської Спецкомісії”, – зазначила вона.

За словами депутатки, антирейдерська комісія Мінюсту вже розглянула звернення директора ТОВ “Дністрові сади”, в результаті чого скаргу директора задовольнили у повному обсязі, незаконно внесені відомості до ЄДР зі зміни власника та менеджменту компанії скасували, а нотаріусу, яка внесла ці відомості до Єдиного державного реєстру, доступ до ЄДР заблокували на 1 місяць.

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області відбулося рейдерське захоплення ТОВ “Дністрові сади” – великого приватного підприємства з вирощування фруктів, яке розташоване у селі Селище Дністровського району.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.