Новини

Зеленський розпорядився звільнити одеського воєнкома

На Ставці Верховного Головнокомандувача Президент Володимир Зеленський доручив Головкому Валерію Залужному звільнити одеського воєнкома Євгена Борисова.

Про це йдеться в повідомленні Зеленського у соцмережах, пише Лівий берег.

“Дав термінове доручення Головкому Залужному негайно звільнити з посади, так би мовити, одеського “воєнкома” – начальника місцевого центру комплектування, про якого говорить вся наша країна”, – зазначив Президент.

Він додав, що дав “термінове доручення створити комісію під керівництвом першого заступника міністра оборони України генерала Павлюка разом із правоохоронним блоком та разом із НАЗК для перевірки всіх воєнкомів в усіх регіонах України, щоб вони не ганьбили нашу державу і пам’ять героїв, які гинуть на фронті”.

Читайте також: В Україні хочуть перевірити всі військкомати: що відомо

Крім того, на Ставці виступили усі командувачі щодо ситуації на фронті. Доповідали також командувач ВМС ЗСУ, очільники СБУ, МЗС, Міноборони і Мінстратегпрому.

Присутні розглянули питання оборонно-наступальних операцій, постачання зброї, контрактів із партнерами, а ще – темпи зростання виробництва в українському ОПК.

Раніше повідомлялося, що журналісти “Української правди” показали маєток та офіс у іспанській Марбельї, а також цілий автопарк, які під час повномасштабної війни з Росією придбала родина начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.