Новини

Господь огорнув її своєю любов’ю: у Чернівцях померла членкиня ради катедрального собору УГКЦ

У Чернівцях передчасно померла членкиня душпастирської ради катедрального собору Чернівецької єпархії та членкиня жіночої молитовної спільноти “Мироносиці” на парафії Чернівецької катедри.

Про це йдеться на сторінці у Facebook катедрального Собору Успіння Пресвятої Богородиці, пише molbuk.ua

Оксана Хмара народилася в родині українських політв’язнів на Воркуті (Сибір) 29 листопада 1964 року. Після закінчення Київського інституту харчової промисловості, довгі роки працювала на Чернівецькому хлібокомбінаті №1. Бог дарував Оксані доброго чоловіка – християнина, українського патріота Романа Хмару, з котрим разом в подружжі понад 30 років. У Оксани і Романа народилися гарні діти Ярина і Дарина, також практикуючі християни на парафії Чернівецької катедри.

Пані Оксана Хмара була членом душпастирської ради катедрального собору Чернівецької єпархії та членкинею жіночої молитовної спільноти “Мироносиці” на парафії Чернівецької катедри.

В останні місяці свого життя відгукнулася на прохання отця адміністратора катедри – працювати в новоствореній парафіяльній “Трапезній”, це був її жест доброї волі, щоб бути ближче до парафіян, до духовенства і подальше від своєї хвороби. Хвороба не здолала, бо Господь огорнув її своєю любов’ю раніше. Оксана Хмара спочила у Бозі 22 червня 2023 року.

Похорон Оксани Хмари відбудеться в суботу 24 червня 2023 року. Тіло покійної привезуть до Собору Успіння Пресвятої Богородиці Чернівців на вулицю Руська 28 у першій половині дня. (Можливо на Божественну Літургію о 09:00.) Запрошуємо вірних на молитву та прощання. Детальна інформація про час похоронної процесії буде опублікована додатково.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.