Новини

На Лиманському та Куп’янському напрямках окупанти застосовують техніку 60-х років

Речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий заявив, що на Лиманському та Куп’янському напрямках російські окупанти застосовують техніку 60-х років.

“Знищено танк Т-72 і танк Т-62. Це дуже цікавий, прикметний факт, що ми на цьому напрямку фіксуємо, з’являється техніка „привіт з 60-х років“. Ми й до того бачили старі БМП-1, які в них раніше були зняті з озброєння. Також було знищено самохідну артилерійську установку, дрон-камікадзе Ланцет і два автомобілі”, — повідомив Череватий.

Він зазначив, що на цих напрямках російські окупанти активно застосовують для обстрілів українських позицій артилерію та авіацію.

“Цей напрямок декілька місяців є лідером по артилерійським обстрілам і ця доба не стала винятком. Ворог 555 разів наносив різними калібрами і типами артилерії як ствольної, так і реактивної, вогонь по нашим позиціям. Двічі атакував наші позиції, але це ще нетипово, там буває набагато більше спроб атакувати наші позиції. Здійснив 5 авіанальотів. В ході відбиття атак ворога було знищено 35 окупантів, 43 зазнали поранень”, — заявив Череватий.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.