Новини

Шоумен із Чернівців та його дружина офіційно розлучилися: “Наша історія має лише одне продовження”

Улюблена пара багатьох українців – Даша Квіткова та Микита Добринін – офіційно розлучилися.

Як повідомила у своєму блогу Даша, сьогодні, 19 червня, вони з Микитою отримали документи про розірвання шлюбу. Тепер у пари, за словами Даші, є лише один спільний шлях – разом виховувати сина Лева.

“Із сьогоднішнього дня наша історія офіційно має лише одне продовження: батьківство найпрекраснішого хлопчика. Ну, а я з сьогоднішнього дня офіційно розлучена. Я вдячна за всі моменти, якими б вони не були”, – написала Квіткова.

Також блогерка показалася разом зі своєю адвокаткою та заявила, що попереду на них із телеведучим ще чекають декілька судових засідань.

“Попереду ще чекає декілька процесів і засідань”, – коротко додала Даша.

Телеведучий і блогерка познайомилися під час знімань романтичного реаліті “Холостяк-9”, в якому Микита обрав Дашу серед інших учасниць. У серпні 2020 року пара одружилася, а вже через рік повідомила радісну новину про народження первістка – сина Лева.

Подружжя разом брало участь у телешоу та рекламних кампаніях, а також демонструвало свої теплі почуття у Мережі. У вересні 2022 року Квіткова та Добринін наважилися обвінчатися.

Однак уже за декілька місяців подружжя приголомшило новиною про розлучення. Причиною розриву Даша назвала “перенасиченість” одне одним і різний темп життя.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.