Новини

Відпочинкові комплекси з басейнами поблизу Чернівців: де можна гарно провести час?*

Цьогоріч наплаватися й добре відмокнути в морі українцям знову не вийде. Тож аби хоч трохи розслабитися після спекотних робочих буднів, можна організувати відпочинок у комплексах із басейнами. Такий вікенд не потребує довгої організації й тривалого доїзду, адже все — під боком. Де можна відпочити поблизу Чернівців — далі.

с. Кам`яна, Сторожинецький р-н, Чернівецька область

Ресторан, павільйони над водою, готель, конференц-зал, сауна, більярд.
Басейн. Замовлення альтанок.

Телефон для довідок: +38 (097) 639-66-72, +38 (067) 372-24-85

info@akva-plus.com
Site: akva-plus.com
Instagram: aqva.plus

Туристично-розважальний комплекс “Аква-Плюс” – якісний відпочинок на березі озера неподалік міста Чернівці.
Ми маємо унікальну можливість розвинути внутрішній туризм, адже поїздки в межах України – чи не найкращий варіант для відпустки. У нашій державі є і моря, і гори, і ліси, і неймовірні краєвиди, і затишні місця для спокійного релаксу, варто тільки захотіти їх відкривати для себе та інших. Тому, обираючи місце для відпустки, ми вносимо велику лепту в розвиток внутрішнього туризму України!

Туристично-розважальний комплекс “Аква-Плюс” включає в себе:

6 басейнів (дитячі, сімейні), лаунж-зону, готель, ресторани, конференц-зал, сауну, більярд, альтанки та павільйони на березі озера.

Тут ви зможете відпочити на пляжі, на водних атракціонах, зіграти в футбол та волейбол, порибалити та посмажити шашлик.
Раді запропонувати вам комплекс із п’яти басейнів з підігрівом та сучасною системою фільтрації. Також на території комплексу є сімейний басейн і басейн для діток.

с. Шипинці, Кіцманський р-н, Чернівецька область
орієнтир – “Ейфелева вежа”
+38 (099) 7-66-888-7
Site: www.chalet.cv.ua
Instagram: chalet.cv

Маленький Париж неподалік Чернівців. База відпочинку “Шале” – це унікальне місце, яке поєднує в собі шарм та простоту. Це родинний комплекс, де можна комфортно відпочити всією сім’єю у будь-який період часу. Потішать відвідувачів гарні краєвиди і те, що в “Шале” подбали про комфорт своїх гостей.

Якщо ви любите засмагати біля води, але не хочете йти на міський пляж – відпочинок біля відкритого басейну розміром 16х8 метрів з підігрівом води вам підійде.

Також є басейн для діток.

Графік роботи з 9.00 до 21.00.
Вартість в будні – 350. У вихідні – 450. Шезлонги входять у вартість користування басейном. За додаткову плату можна взяти рушнички (50 грн).

До послуг гостей закладу: затишні номери, ресторан з унікальним інтер’єром та смачною кухнею, лаунж зона, літній майданчик, басейн, дитячий майданчик та кімната, де ваші діти зможуть весело провести час. А також критий басейн всередині та SPA комплекс!

Тут чекають на тих, хто мріє потрапити в маленький Париж, побачити “Ейфелеву вежу” або ж просто насолодитися гарним відпочинком.

Тернопільська обл., Заліщицький р-н,
с. Добрівляни, вул. Національного відродження, 202
Т.: 096 510 55 55
Facebook: mishyncity
Instagram: mishyncity

Увесь день проводите на роботі, а вечори присвячуєте хатнім справам? Такий графік втомлює та затягує в буденну рутину, від якої час від час потрібно тікати. Наприклад, регулярно вибиратися на вихідні у ще незнайомі або ж улюблені місця. Неподалік Чернівців, у сусідній Тернопільській області, розташований цікавий і комфортний відпочинковий комплекс “МішиН-СіТі”. Стильний інтер’єр, багата і сучасна інфраструктура, затишні номери з видом на озеро, сезонний відкритий басейн та аквапарк точно створять невимушену атмосферу релаксу та допоможуть розслабитися. Привітні адміністратори “МішиН-СіТі швидко вирішать усі організаційні моменти, а персонал закладу позбавить вас зайвих клопотів. Ви ж відпочивати приїхали?!

До послуг гостей:

– 11 двомісних номерів люкс
– 3 двомісні номери vip класу
– 10 котеджів – на 4 осіб
– Сезонний відкритий басейн
– Аквапарк
– Дитячий майданчик
– Приладдя для приготування барбекю
– Парковка

Якщо ж вам більше підходить відпочинок без ночівлі, на території комплексу є альтанки, які можна орендувати. Менші розраховані на 6-10 осіб, великі ж – на 16-20. А екстримали можуть взяти напрокат катамарани.

Готові бронювати дату для відпочинку у “МішиН-СіТі”?

Чернівецька область, с. Шипинці, вул. Н. Яремчука, 10
Т. 050 050 05 35
Instagram: baliya_spa
Facebook: Балія

Сьогодні є безліч варіантів для такого вікенду, зокрема і в Чернівецькій області. Таким популярним закладом серед молоді є сучасний комплекс “Балія SPA”, який своїм сервісом доводить, що якісний відпочинок за невисоку вартість можна організувати і в нашому регіоні. Адже це саме те місце, де розкіш та задоволення йдуть пліч-о-пліч з доступністю.

Хамам, фінська парна, всесезонний басейн, лаундж-зона, смачна кухня та неймовірний бар – це все і є “Балія SPA”. Та якщо ви досі не встигли тут побувати, пропонуємо вам невеличку екскурсію комплексом.

На першому поверсі закладу є захід в теплий басейн, з якого легко можна переплисти на його зовнішню частину, аби продовжити насолоджуватися відпочинком уже на вулиці. Не бійтеся холоду, басейн всесезонний, а температура води в ньому за будь-якої погоди становить 30 градусів. І навіть тоді, коли на вулиці мінус 10. До речі, цей басейн обладнаний гідромасажером, тому тут ви зможете не лише поплюскатися у воді, а й зробити приємно своєму тілу та організмові – поліпшити циркуляцію крові, омолодити шкіру, зняти напругу в м’язах, а також нормалізувати емоційний стан.

Територія комплексу доволі велика, тому проблем із паркуванням та заїздом не буде. Сам заклад має два поверхи, кожен з яких заслуговує окремої уваги.

На першому поверсі розташована фінська сауна, хамам та простора відпочинкова зона із кріслами-мішками. А щоб відвідувачі отримали максимальне задоволення, адміністрації “Балія SPA” забезпечить приємний музичний супровід та подбає про чистоту та приємний розслаблювальний аромат під час релаксу.

Другий поверх не менш цікавий. Тут розкладені зручні лежаки, на яких особливо приємно відпочивати після парних або басейну. Далі ж по залу розміщені столики та барна стійка. Смачні страви європейської кухні та неймовірні коктейлі варті того, аби стати вашими фаворитами. Тут можна замовити стейки, запечену рибу, легкі десерти, піцу, бургери, сирні/м’ясні/пивні тарілки, фірмові снеки та багато інших страв. Бармени “Балія SPA” готують нереальні коктейлі, яких точно не буде забагато.

с. Мигово, Вижницький район, Чернівецька обл.
вул. Буковинська, 90-В,
Готель: +38 (096) 292 91 44
Корчма.: +38 (098) 070 38 27

fortecya-migovo.com.ua
Instagram: fortetsiamigovo

Запрошуємо вас на незабутній відпочинок у Карпати (Мигово). У нас гармонійно поєднуються блага цивілізації і дари Карпатської природи, що дозволяє зробити відпочинок по-справжньому незабутнім. Чисте повітря, неймовірні пейзажі, барви Карпат, яскраві враження від екскурсій та походів надзвичайними місцями, смачна національна кухня та комфорт допоможуть вам відпочити душею і тілом. Влітку це купання у власному басейні, прийом сонячних ванн (на власному пляжі з шезлонгами), прогулянки по лісу, екскурсії в гори та в Косів, катання на конях, велосипедах та квадроциклах, риболовля у власному ставку. А сховатися від літньої спеки можна в затишних альтанках.

Готель пропонує вам такі послуги:

– Відкритий басейн з шезлонгами
– Харчування в ресторані “Корчма”
– Рибалка
– Мангал
– Сауна з критим басейном
– Екскурсії в гори

До послуг гостей 6 номерів класу “стандарт”, 3 номери класу “напівлюкс”, та 1 номер класу “люкс”.

Ви маєте можливість відпочити у басейні не орендуючи у нас житло. Вартість такого відпочинку за цілий день – 300 грн.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.