Новини

Незвідані горизонти задоволення: підкреслимо важливість дрібниць*

Ми сприймаємо навколишній світ як цілісну картину, тоді як найважливіше в ньому – дрібниці. Вони важливі у повсякденному житті та незамінні в інтимній сфері. Саме з їх допомогою легко створити необхідний настрій, і саме вони часом мають потужну збудливу дію на обох партнерів.

Ще раз про деталі: як дрібниці можуть підвищити задоволення

Деколи ми справді не помічаємо дрібниць, хоча саме вони грають вирішальну роль. В інтимній сфері їх дуже багато. Чи можна обійтися у сексі без інтимних дрібниць? Напевно так, але таким чином ви позбавляєте себе по-справжньому насиченого інтимного життя.

Погляньмо, як дрібниці впливають на наше сприйняття ситуації. Різноманітність у сексі досягається у різний спосіб. Одним із них є сексуальні пози. Але уявіть, що в колінно-ліктьовій позі, окрім інших збудливих факторів, ваша партнерка здивує вас пробкою з хвостом? Не менш гострі відчуття виникають і в самої партнерки.

Сильну збуджуючу дію учасникам інтиму надає спідня білизна. Ця дія набагато сильніша, ніж при повній наготі. Не менш цікаві експерименти зі їстівними лубрикантами, які використовуються при оральних ласках і які докорінно змінюють відчуття. А якщо під час статевих зносин ви використовуватимете вібратор? Уявляєте, наскільки можуть змінитися ваші відчуття?

Розкриваємо потенціал: аксесуари для покращення задоволення

Інтимні іграшки допомагають швидко розкрити свій сексуальний потенціал. Найпростіший вібратор допомагає жінці досконало вивчити своє тіло, знайти нові ерогенні зони. У сексі далеко не все залежить від партнера. Знаючи своє тіло, ви підкажете йому, чого ви хотіли б зараз найбільше.

Чоловік може випробувати абсолютно нові відчуття від колись заборонених пестощів – в області анального отвору. Ще екстравагантнішими будуть ігри зі страпоном – коли партнери змінюються ролями і чоловік грає пасивну роль. І в цих, і в інших випадках інтимні іграшки дозволяють повністю реалізувати себе, партнери отримують компенсацію, яка виникає через відмінності в лібідо.

Існуючого асортименту інтимних гаджетів та аксесуарів достатньо для того, щоб зробити кожну інтимну близькість неповторною. Щоб зробити межі світу задоволення ширше, потрібно просто іноді заглядати в онлайн-сексшоп TALLA. Новинки тут з’являються регулярно, а тому ваші відчуття завжди відрізнятимуться від тих, які ви зазнали вчора.

Лубриканти та масла для більшого задоволення

Вони обов’язкові для застосування за будь-яких видів сексу, а особливо при іграх з іграшками. З їх допомогою будь-які експерименти стають безпечними та приємними. На особливу увагу заслуговують змазка зі спеціальними добавками. Існують такі їх види:

Розігріваючі. Компоненти посилюють кровообіг в області статевих органів, роблячи відчуття гостріше, оргазм інтенсивніше.

Пролонгуючі. Це лубріканти з протилежною дією. Вони містять анестетики, які знижують чутливість нервових закінчень, тим самим продовжуючи статевий акт.

Ще одна категорія засобів – для анальних насолод. Інгредієнти, що входять до їх складу, дозволяють знизити дискомфорт, пом’якшують і регенерують шкіру, що робить анальний досвід більш приємним.

Засоби контрацепції: дбаємо про безпеку

Секс повинен бути безпечним, але ніщо не повинно відволікати вас від головної мети – отримання задоволення. Для цього розроблені різні види презервативів, які дозволяють зазнати тих самих відчуттів, що і при незахищеному сексі. Для тих, хто хоче зробити статевий акт більш тривалим, можна використовувати засоби контрацепції, які розроблені для анального сексу – у них більш товсті стінки.

Для задоволення жінок розроблені презервативи з неоднорідною поверхнею: текстуровані, з пухирцями, з вусиками. З ними вплив на чутливі зони стає інтенсивнішим, а відчуття гострішими. Щоб секс був справді безпечним, важливо правильно підібрати розмір презервативу.

Вогняна пристрасть: еротична білизна та костюми для інтимних ігор

Як реалізувати свої сексуальні фантазії, не залишаючи меж спальні? Вам на допомогу прийдуть еротична білизна та костюми. З ними стають реальністю будь-які фантазії. Ось тут вона постає у ролі розпусної жінки, а він у ролі суворого поліцейського, який у якийсь момент стає заручником свого інстинкту. А тут вона медсестра в невинно білому короткому халатику, під яким у певній позі можна розглянути білі трусики. Сотні рольових ігор, які здатні розбудити навіть дрімаючу пристрасть.

Гра та задоволення: іграшки для насолоди

Виробники не втомлюються дивувати споживачів, пропонуючи нові способи домогтися нового рівня відчуттів під час стимуляції. Це іграшки для самозадоволення та спільних ігор. Здебільшого вони універсальні та підходять як для мастурбації, так і для ласок партнера чи партнерки. На піку популярності сьогодні вакуумні стимулятори клітора, які забезпечують безконтактний масаж, який за відчуттями перевершує навіть кунілінгус. Унікальні можливості мають вібратори для двох, роблячи відчуття обох партнерів несхожими на пережиті раніше.

Дрібниці та деталі в нашому інтимному житті мають надзвичайно важливе значення. Вони можуть підвищити наше задоволення, створити необхідний настрій і викликати сильні емоції у нас і наших партнерів. Використання інтимних дрібниць, таких як сексуальна білизна, лубриканти, іграшки та аксесуари, допомагає нам розкрити свій сексуальний потенціал, дослідити нові ерогенні зони і змінити рольові ігри. Вони роблять нашу інтимну близькість неповторною і допомагають нам отримати максимальне задоволення.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.