Новини

У Канаді порахували, скільки разів на тиждень займаються сексом найщасливіші люди

Кожна людина індивідуальна і сексуальні апетити у всіх різні. Комусь не вистачає сексу кілька разів на день, а когось цілком задовольняє секс раз на рік. Але науковцям вдалося знайти середнє значення навіть в такій індивідуальній справі, як сексуальні запити.

Як пише Maxim, дослідники з Університету Міссісоги, що в канадській провінції Онтаріо, з’ясували, скільки разів в середньому щасливі люди займаються сексом.

Щоб вивести середнє значення, їм довелося досконально вивчити анкети, що включали результати психологічних тестів, 25 510 осіб у віці від 18 до 89 років.

Виявилося, що найщасливіші люди, чиї анкети брали участь у дослідженні, займаються сексом раз на тиждень.

“Вважається, що часті статеві контакти роблять людину щасливішою, — поспішає розвінчати соціальні міфи глава дослідження, психолог Емі Мьюз. – Наше дослідження довело, що кількість контактів не підвищує настрій. Досить займатися сексом раз на тиждень, зберігаючи таким чином зв’язок з партнером, і залишатися щасливою людиною”.

Так що, коли наступного разу спробуєш підняти собі настрій частими статевими зв’язками, гарненько подумай, чи зробить це тебе щасливішим. І тільки потім кидайся в безодню розпусти.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.