Новини

На Львівщині чоловік підписав розписку на 50 тисяч доларів зникаючими чорнилами

На Львівщині судили чоловіка, який позичив у знайомого 50 тисяч доларів та підписав розписку ручкою зі зникаючими чорнилами. Тепер він проведе шість років у тюрмі.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Як встановили прокурори, чоловік знав, що у товариша є заощадження. Тож звернувся до нього та попросив позичити гроші для розвитку бізнесу. Той погодився допомогти, але попросив розписку.

“В назначений день фігурант прийшов на зустріч підписувати розписку із власною ручкою та наперед підготовленим чорнилом. Останнє мало властивості окислюватися під дією повітря та зникати з паперу через деякий час після використання”, — йдеться у повідомленні.

Підписавши розписку, чоловік забрав гроші. Коли прийшов час їх повертати, заявив знайомому, що ніколи в нього нічого не позичав і відповідно вертати нічого не буде. Коли потерпілий вийняв розписку, виявилось, що підпису на ній вже не було.

Правоохоронці провели ряд експертиз і довели, що чоловік підписав розписку та взяв гроші в борг. Його визнали винним у шахрайстві в особливо великих розмірах. Суддя призначив чоловікові 6 років ув’язнення з конфіскацією майна.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.