Новини

Знову зависло відео і не надсилаються повідомлення? З інтернетом 300 Мбіт/с усе можна робити одночасно!*

Сучасне суспільство орієнтоване на оперативне вирішення завдань і миттєву реакцію. І це стосується не лише реального життя, а й віртуального, яке в останні роки стало невід’ємною нашою частиною. От тільки порахуйте, скільки часу ви витрачаєте на соціальні мережі, перегляд фільмів, онлайн-покупки, дистанційне навчання і роботу. Мабуть, більше, ніж половину дня. І єдине, що створює клопоти в такому графіку – повільний інтернет. Пригадайте, як ви починаєте нервувати, коли відео довго прогружується, а надсилання повідомлень по кілька разів скасовується через недостатню швидкість. Невже, якщо у дітей онлайн-уроки, ви не будете листати стрічку Facebook чи Instagram, а коли ви працюватимете – діти не дивитимуться мультики? Це нелогічно і незручно! Як же вирішити цю проблему, розповіли фахівці компанії Intelekt.

Організувати необхідну вам швидкість інтернету – зовсім не важко. Перед підключенням варто лише трішки подумати і з’ясувати, скільки у вас пристроїв і які завдання ви ставите безпосередньо перед мережею. Це нескладно, повірте.

Оскільки повсякдення вимагає від нас руху та активностей, часу на проблеми з передачею даних у нас просто немає. Загалом швидкість інтернету повинна вирішувати конкретні завдання – моментальне відкриття документів і зображень, перегляд відео і фільмів, прослуховування музики, скачування файлів, онлайн-ігор та багато іншого. Інтернет повинен “тягнути” все це одночасно, щоб не потрібно було по черзі підключатися до мережі.

Оптимальну для вас швидкість передачі даних, яка задовольнятиме потреби усіх мешканців будинку чи квартири, легко вирахувати. Тут не треба застосовувати довгі формули, вираховувати площу приміщень чи звертатися до вузьких спеціалістів, варто знати лише кількість пристроїв залежних від інтернету. Як правило, у середньостатистичному домі є декілька смартфонів, персональний комп’ютер чи ноутбук (а іноді і не один), телевізор з технологією SMART (або телевізійні приставки) та інша техніка, яка працює від інтернету. Якщо при такій кількості пристроїв мережа має швидкість лише 100 Мбіт/с, то, звісно, інтернет буде дуже слабким. Чому? А все тому, що 100 Мбіт/с розподілено між всіма пристроями у мережі порівну. І якщо у вас 5 пристроїв одночасно працюють, то приблизно на кожен із них прийдеться вже не по 100 Мбіт/с, а всього по 20 Мбіт/с. А це вже дійсно мало, правда? Через такий розподіл зазвичай і виникають проблеми з відтворенням відео, скасовуються активні завантаження та повільно працюють месенджери. Вирулити ситуацію допоможе лише збільшення швидкості передачі даних до 300 Мбіт/сек. Цей варіант є найбільш оптимальним і правильним для тих, хто дійсно дорожить своїм часом і нервами.

Наразі 300 Мбіт/с у мережі компанії Intelekt найбільш поширений тариф, який вже увійшов в тренд. Тому не зволікайте і перепідключайтеся, щоб не “пасти задніх”. А експерти компанії із задоволенням вас проконсультують!

ВІДДІЛ ПІДКЛЮЧЕНЬ – (095) 769-19-18

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.