Новини

“Вже померла”: Подоляк жорстко розкритикував ООН

ООН, яка повинна гарантувати глобальну безпеку, більше не працює, вважає радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

Про це він заявив в етері FREEDOM.

“ООН сьогодні відіграє роль промоутера пропагандистських концепцій Російської Федерації, тих країн, які поводяться вкрай агресивно і хочуть промоутувати свої позиції на Латинську Америку, Африку, глобальний Південь загалом, мати важіль інформаційного впливу. Безперечно, це не влаштовує. Ми завжди матимемо майданчик, який не виконуватиме власних статутних документів. У Статуті ООН чітко записано – країна-агресор має бути названа агресором із наступними юридичними фіксаціями”, – сказав він.

Подоляк переконаний, що членство Росії як країни, яка розпочала неспровоковану війну в Україні, має бути зупинено.

“Якщо ООН демонстративно не зупиняє членство Росії і дає їй право головувати в Раді безпеки, таким чином ООН прямо вам каже в обличчя: “Дивіться, а ми за те, щоб вас вбивали, вирізали, крилатими ракетами атакували. Головне нам – отримати черговий грант, який дозволить їздити світом і займатися барижництвом”. Ось так це насправді виглядає. Тут є саме чорне та біле. Але ООН вже померла”, – додав він.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.