Новини

На концерті зібрали понад 60 тис грн для бригади, в якій воює вчитель фізкультури ліцею в Чернівцях – фото

У Чернівецькій філармонії відбувся благодійний концерт відомого ансамблю хореографічного мистецтва “Неогалактика”. Зала була заповнена глядачами. На концерті зібрали 62 тисячі грн для ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба управління освіти Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Глядачі побачили кращі танцювальні номери від юних артистів, оригінальні постановки. Виступили і гості концерту – дует “Писанка, театр-студія “Гердан” та співак Василь Данилюк.

На сцені кошти передали воїну 63-ї окремої механізованої бригади 105-го батальйону, вчителю фізкультури ліцею №18 Ростиславу Гнилозубу.

63-я бригада зараз воює на Донецькому напрямку. А Ростислав перебуває у відпустці та завітав на концерт разом із дружиною та маленькою донечкою.

Начальниця управління освіти Ірина Ткачук також передала воїнам дрон, придбаний на кошти чернівецьких освітян, школярів та батьків із попередніх благодійних заходів.

А керівниці ансамблю Неоніла та Ольга Галак передали Ростиславу та його побратимам червоно-чорний прапор зі словами підтримки учасників колективу.

Ансамбль “Неогалактика” був створений у 1995 році. Працює у центрі дитячої та юнацької творчості. У “Неогалактиці” танцюють школярі різного віку, є молодша, середня та старша танцювальні групи.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.