Новини

Заклади у центрі Чернівців встановили столики на дорозі: поліція склала протокол

У Чернівцях патрульні склали протокол на два заклади, які розмістили літні майданчики на вулиці Чайковського.

Про це molbuk.ua повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

“Склали протокол згідно з ч. 2 ст. 140 (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт) КУпАП.”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на вулиці Чайковського заклади не будуть прибрати літній майданчик з проїжджої частини, адже вони мають документацію на літні майданчики, а департамент транспорту готує схему об’їзду. Про це повідомили у департаменту урбаністики Чернівецької міської ради.

Вчора у поліція дала вимогу прибрати клумби та столи, які винесли на вулицю Чайковського тамтешні заклади харчування. У коментарі molbuk.ua у пресслужбі патрульної поліції пояснили, що видали таку вимогу, оскільки немає погодженої схеми організації дорожнього руху, тож столи і клумби потрібно прибрати для безпеки руху.

Нагадуємо, у Чернівцях вулиця Чайковського стала пішохідною (рішенням виконкому від червня 2022 року), а три заклади отримали дозвіл на встановлення там літніх майданчиків. Йдеться про відрізок від площі Філармонії до вулиці Поштової.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.