Новини

У Чернівцях виступить гурт “Антитіла”: яка вартість квитків

У Чернівцях 18 червня виступить гурт “Антитіла”.

Про це йдеться в анонсі на сайті karabas.com, пише molbuk.ua

Концерт відбудеться у Літньому театрі. Початок – о 20.00

Вартість квитків – від 480 до 1180 грн. Придбати їх можна за посиланням – chernovtsy.karabas.com

До війни гурт збирав стадіони, а з першого її дня пішли на фронт добровольцями. Вони записали спільні пісні та заспівали наживо з Едом Шираном та гуртом U2.

До них на виступи приходять великими компаніями, трудовими колективами та навіть цілими родинами з новонародженими дітьми!

На концертах Антитіл освідчуються у коханні, туди кличуть на перше побачення, там цілуються, танцюють, плачуть і радіють всі: діти, молодь, люди старшого віку.

Бо кожна подія – це унікальні атмосфера та емоції.

Саме за ними летять навіть з інших континентів, а також за потужним живим шоу, чесною лірикою й виразним вокалом Тараса Тополі.

Безліч хітів у репертуарі гурту Антитіла, якість їх живих виступів, незмінна, загартована роками громадянська позиція, непідробна щирість, що йде поруч з великою любов’ю до своєї країни, – все це той магніт, який притягує повні стадіони прихильників на концерти гурту.

Вони вісім років були поруч з українським військом як волонтери, а в перший день широкомасштабної війни долучились до лав ЗСУ, працювавши в найзапекліших бойових точках на передовій зимою-літом 2022 року.

Незважаючи на те, що гурт не мав змоги давати живих концертів через службу на передовій, їхні пісні були і залишаються у серцях мільйонів людей, рятуючи у найскладніші моменти життя.

Сьогодні, після завершення роботи на фронті, музиканти повернулися на сцену. Щоб розповідати всьому світу про силу і красу української нації через потужні музичні шоу та зустрічі з людьми, збираючи Європою повні зали.

Новий альбом MLNL, пісні “2Step” та “Фортеця Бахмут” наживо, з потужним шоу прозвучать на літньому майданчику Чернівців.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.