Новини

У Чернівцях другокласник непомітно вийшов зі школи і пішов гуляти містом

Учень другого класу однієї зі шкіл Чернівців непомітно вийшов зі школи і пішов мандрувати містом. Хлопчика кинулися шукати вчителі. Врешті небайдужий перехожий помітив дитину на вулиці і зателефонував до поліції.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернівецької області, пише molbuk.ua

Сьогодні близько 14.00 на спецлінію 102 звернулась стурбована директорка однієї зі шкіл нашого міста. Жінка повідомила, що учень 2-го класу вийшов зі школи та пішов у невідомому напрямку. Працівники школи намагалися його знайти самотужки, та марно.

Через кілька хвилин до поліції зателефонував чоловік і повідомив, що на вулиці Лесина виявив дитину без супроводу дорослих. Ним виявився наш 9-річний мандрівник. Патрульні доставили дитину до школи, де передали батькам.

“Ця історія пошуку завершилися позитивно, однак так буває не завжди. Ми нагадуємо дорослим: не залишайте дітей без нагляду, уважно пильнуйте за їхнім дозвіллям. Адже саме ви відповідаєте за їхню безпеку і життя. Також у випадку зникнення дитини не гайте часу, одразу телефонуйте на номер 102. Зволікання в таких ситуаціях може дуже дорого коштувати”, – нагадують у поліції.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.