Новини

Реформа військово-лікарських комісій: онлайн-запис працює у 90% госпіталів

У Міноборони прозвітували про результати оновлення військово-лікарських комісії. За даними МОУ, наразі електронний запис на ВЛК працює вже у 90% військових госпіталів.

Як повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, МОУ продовжує тестування електронної черги для запису на військово-лікарську комісію (ВЛК) у військових госпіталях країни.

“Станом на кінець травня, електронний запис на ВЛК вже функціонує у 90% військових госпіталів”, – зазначила вона.

За словами Маляр, розгортання електронної черги в військових госпіталях – це комплексний процес, який вимагає адміністративних та технічних ресурсів з боку госпіталя та військової частини.

Зокрема, йдеться про тренування посадовців, забезпечення госпіталів необхідною технікою та доступом до Інтернету, а також наявність необхідних дозволів та погоджень через доступ до особистих даних військовослужбовців.

“У двох госпіталях наразі ще триває встановлення адміністративного ресурсу та необхідної технічної інфраструктури для ефективної роботи електронної черги. В інших госпіталях проводиться відпрацювання механізмів і сценаріїв запису та проходження ВЛК”, – розповіла заступниця міністра.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.