Новини

Герої Буковини: у боях за Україну загинув Микола Кривохижа

Буковину спіткала чергова втрата. У боях із російськими загарбниками загинув мешканець села Чорний Потік Чернівецького району Микола Кривохижа.

Про це повідомив заступник голови Юрковецької громади Олександр Колодрівський, пише molbuk.ua

“Сьогодні сумна звістка з фронту не оминула нашу громаду. Як це важко сповіщати рідних про загибель рідної людини, неможливо передати. Тільки приїхав з села Чорний Потік, де в родину Кривохижих прийшла страшна біда. Від рук проклятих москалів загинув голова родини, капітан ЗСУ Кривохижа Микола Петрович 1968 р.н.,” – написав Олександр Колодрівський.

Він зауважує, що Миколу Кривохижу поважали всі як відважного військового та порядну людину.

“Людина, яку поважало все село і не тільки, адже він був воїном АТО. Він був прикладом мужності і героїзму, людина чистої душі і доброго серця. Ніколи нікому він не відмовив. Мав честь бути з ним знайомий, хоча познайомились ми з Миколою в останній день перед його відправкою на фронт. Дуже переживав за своїх побратимів, тому особисто приїхав за різного роду речами, які так знадобляться на фронті. Спочивай з Богом, Герою. Вічна тобі слава”, – пише посадовець.

Він також додає, що завтра, 10 липня, Героя зустрічатимуть на Буковині.

“Прошу вас, дорогі земляки, долучитися до дороги пошани завтра. Про час прибуття повідомлю пізніше. Похорон відбудеться в понеділок орієнтовно в 13.00”, – зазначає автор допису.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.