Новини

Матерям загиблих військових із Буковини вручили державні нагороди, якими відзначили їхніх синів – фото

Матерям загиблих військових із Буковини вручили державні нагороди, якими посмертно нагороджені їхні сини.

Про це йдеться на фб-сторінці Сокирянської міськради, пише molbuk.ua

Зокрема, станом на 8 липня у повномасштабній війні, яка розгорнулася з 24 лютого, загинули 14 жителів Сокирянщини. Деяких з них посмертно відзначено державними нагородами.

“Матерям двох наших захисників, земляків Івана Гая та Віктора Урсула, вручено державні нагороди їх синів – ордени “За мужність” ІІІ ступеня. Ці відзнаки мужнім військослужбовцям призначено, відповідно до Указу Президента України, “за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі”, – йдеться у повідомленні.

Посмертно відзначили орденами за “За мужність” ІІІ ступеня також ще трьох військових із Сокирянщини – Степана Загребельного, Віру Анатій, Сергія Дерена.

“Вічна і світла пам’ять кожному, хто віддав своє життя за Україну! Герої не вмирають… Віра Анатій, Іван Гай, Віктор Урсул, Анатолій Соловей, Степан Загребельний, Микола Гиренко, Сергій Дерен, Ігор Жук, Владислав Кліщук, Андрій Боднарюк, Петро Шкута, Віктор Василіка, Борис Гріга, Руслан Колодій. Без права на забуття…” – пишуть на сторінці Сокирянської міськради.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.