Новини

Залишив трьох дітей та пішов на війну: що відомо про Героя з Буковини Олександра Скубича, якого Зеленський нагородив орденом «За мужність»

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом “За мужність” ІІІ ступеня нагороджено мешканця села Олексіївка Сокирянської громади старшого солдата Олександра Скубича.

Кореспондентка molbuk.ua поспілкувалася із матір’ю Героя.

Залишивши вдома трьох дітей, Олександр із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини.

Галина Скубич, мати Олександра, розповідає про сина, не стримуючи сліз.

– Мій Саша дуже добрий. З дитинства любив коней, у нас була ціла ферма, однак ми їх продали. Після школи син вступив до технікуму, а потім його забрали в армію у війська зв’язку та кібербезпеки в Київ. Після армії він не хотів більше навчатися, тому одружився. Зараз йому 44 роки. У нього є троє діток. Двоє дорослі вже: старшому сину – 20 років, середньому – 19, а найменшій донечці – дев’ять. Він проживав у Олексіївці постійно. Коли почалася війна, Саша пішов на фронт захищати країну, – говорить жінка.

– Я відчуваю гордість за свою дитину. Звісно, тривога з’їдає мене, бо він – моя кровинка. Щоранку та щовечора прошу Всевишнього про те, щоби з ним було все добре, щоб він повернувся до своєї сім’ї, – додає пані Галина.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.