Новини

Українка хоче «здати» чоловіка до військкомату, бо той випиває і б’ється

Фото ілюстративне

У соцмережі викликало хвилю бурхливих обговорень запитання користувачки Facebook про те, як можна “здати” до військкомату чоловіка, який випиває та розпускає руки.

Таке запитання українка поставила у фб-групі Безкоштовна юридична консультація, пише molbuk.ua

“Як можна зв’язатися з кимось, щоби здати чоловіка, який п’є, б’ється, у військкомат? Можливо, є якісь номери телефонів, допоможіть, будь ласка. Чоловіку 25 років”, – написала жінка.

Тема викликала шквал критики та гумору. Більшість користувачів переконані: таких чоловіків не треба і в армії, адже ЗСУ – “не виправна колонія”.

“Виправна колонія імені ЗСУ? Мій найкращий у світі зять не може влаштуватися, а ви якогось алкоголіка-забіяку хочете в найкраще в світі ЗСУ здихатися ? Наівняк”

“А чому ви свої проблеми хочете перекласти на військкомат?”

“А нашо там таке? Чого туди пихати все лайно? Пишіть в поліцію про тиранію в сім’ї; розійдіться/розлучіться”

Інших способів, кудись його подіти, нема? Що там робитиме аватар? Синячити? А потім зі зброєю робити дурниці в своєму підрозділі?Що Ви потім дітям скажете?”

“А ЗСУ потрібні алкаші??? Це нова “тєма”?”

“Це питання чи прикол такий?”

“Та таких дурних ще на фронті не вистачало. В тюрму горе-мужика треба, хай кулаками там помахає, там швидко заспокоять”

“Скажіть поліціянтам, що він колаборант. А поки поліція по нього їде, втіхаря накачайте йому в телефон провокативних фоточок з призивами до руського міра)) Це, звичайно, жарт. Краще покиньте його, бо таке падло вміє тільки з жінками воювати, а в рядах ЗСУ такі “сміливці” не потрібні”

“Таких і у військкомат не хочуть брати, це страшні люди”

“Тікайте від такого, мій колишній теж алкоголік, я взяла і пішла від нього. Зрозумійте нарешті, такі, вибачте, кончені, пропащі люди в армії не потрібні. На мого колишнього були жалоби до військкомату, але до сраки. Як п’є, так і п’є”

“Як це – здати у військкомат? Здайте на м’ясокомбінат. Чи вам судом присудили жити з чоловіком, який п’є і б’є?”

“Армія – це не відстійник для непотребу”

“Може, його здати треба поліції і в суд подати? Армія – не збір непотребу і злочинців. Або здавайте тоді його в армію рф, там таке потрібно”

“Краще не треба там алкаша з підірваною психікою, та ще й зі зброєю”, – висловлюються читачі.

Один із дописувачів радить жінці показати чоловікові, яку зарплатню пропонують в армії, і це, можливо, його стимулює піти воювати.

“Може, побачить зарплату, і це його надихне”, – жартує читач.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело