Новини

У Чернівцях відремонтували всі сирени та докупили ще, – Клічук

Наразі у Чернівцях відремонтували практично всі наявні у місті сирени. Частину ще докупили, ще на частину очікують.

Про це на брифінгу 14 березня повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

“Питання, яке турбує жителів Чернівців, – це сирени. За останніх 30 років ними практично ніхто не займався. За них відповідає управління з надзвичайних ситуацій області. Але ми з розумінням до цього поставилися і робимо спільну справу. За короткий період часу практично всі сирени в місті відремонтовані. Єдина складність – що під час ремонту ми не можемо їх перевірити у зв’язку з тим, що якщо ми ввімкнемо сирени, це погано вплине на населення. Також закупили ще 10 сирен за волонтерські кошти. Тому, гадаю, до кінця тижня ми охопимо всі райони міста. Окрім того, подали запит до різних гуманітарних фондів та місій. Тому, гадаю, вже скоро ми це питання закриємо”, – пообіцяв Клічук.

Міський голова нагадав чернівчанам, щоби вони не нехтували безпекою і йшли в укриття, якщо оголошена “повітряна тривога”.

“Хочу нагадати, що ми теж знаходимося у зоні небезпеки. Тому закликаю мешканців віднестися до сирен серйозно. Вони спрацьовують не просто так. Адже у військових є інформація про запуск ракет і ворожі літаки на території України. Тому, почувши звук сирени, негайно переміщайтеся в укриття”, – наголосив Роман Клічук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.