Новини

Один із найбагатших росіян, власник «Альфа банку» засудив російську агресію проти України

Один із найбагатших росіян, власник “Альфа банку” засудив російську агресію проти УкраїниОдин із найбагатших людей Росії, власник “Альфа Банку” Михайло Фрідман, засудив вторгнення Росії до України.

Відповідний лист із засудженням конфлікту він надіслав своїм працівникам, передає FT.

“Хоча рішення здається жахливо далеким, я можу лише приєднатися до тих, хто гаряче бажає покінчити з кровопролиттям. Я впевнений, що мої партнери поділяють мою точку зору”, — повідомив Фрідман.

Він зазначив, що народився на заході України і прожив там перші 17 років свого життя, а його батьки досі проживають у Львові, який є улюбленим містом російського бізнесмена.

“Але більшу частину свого життя я є громадянином Росії, будуючи та розвиваючи бізнес. Я глибоко прив’язаний до українського та російського народів і вважаю нинішній конфлікт трагедією для них обох”, — додав Фрідман.

Фрідман став першим великим російським бізнесменом, хто публічно виступив проти війни в Росії проти України. Досі бізнесмен утримувався від політичних заяв.

Михайло Фрідман — один з найбагатших росіян. Російський Forbes оцінює його статки у 15,5 млрд доларів. Крім цього, Фрідмана вважають 11 у списку найбагатших мешканців Британії.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.