Новини

6 знаків Зодіаку серед жінок найхолоднокровніші месниці – астрологи

Шість знаків Зодіаку серед жінок часто гнуть свою лінію, не бажаючи прислухатися до думки оточуючих.

Для когось – це “плюс”, а для когось – значний “мінус”.

Овен

До цієї дамі потрібно знайти підхід, тоді з нею можна побудувати хороші відносини. Але якщо ви її образите, то знайте, що в прояві негативних емоцій їй немає рівних. Вона дуже вперта і безжальна щодо своїх ворогів. У найкоротші терміни вона знайде спосіб, як вам помститися.

Рак

Ці жінки дуже підозрілі і спочатку все бачать в чорних фарбах. Якщо ж її сумніви на ваш рахунок підтвердяться, то вона зробить все можливе, щоб вас покарати. Пам’ятайте, що найстрашніше – це коли жінка мовчить. У цей момент вона розробляє план вашого знищення.

Лев

Якщо ви посмієте сперечатися з Левом, то будьте готові до того, що він просто вас знищить. Ці люди за словом в кишеню не полізуть, і завжди знають що і коли сказати. У конфліктних ситуаціях вони дуже вперті і зовсім незговірливі.

Діва

Не можна наступати на хворі місця Діви, інакше ви ризикуєте опинитися в її “чорному списку”. Вона перетвориться на суцільну грудку пекла, і покаже всім навколо хто є хто.

Скорпіон

Це найбільш агресивний і жорстокий ворог, з якими ви тільки можете зіткнутися. Її помста завжди дуже холоднокровною.

Риби

Риби здатні перетворити ваше життя в пекло і звести вашу самооцінку до нуля. А все тому, що вони не вміють керувати своїм життям. І намагаються вашим коштом здаватися краще. Також вони не гребують мстити навіть за слово, яке їм може не сподобатися.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.