Новини

Буковинців закликають долучитися до лав королівських піхотинців

Буковинців закликають долучитися до лав королівських піхотинців

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА, пише molbuk.ua

За повідомленням Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки буковинці мають нагоду долучитися до лав королівських піхотинців обравши посаду, яка дасть можливість професійного розвитку та гідне забезпечення.

При укладанні першого контракту передбачена допомога, яка цього річ зросла та становить від 18160 до 22700 гривень залежно від звання. Щорічно виплачуються кошти на оздоровлення в розмірі місячного заробітку та надається відпустка терміном від 30 днів.

Контрактники забезпечуються речовим майном, харчуванням, безкоштовним медичним обслуговуванням та пільговим курортно-санаторним оздоровленням. Протягом всього терміну служби за контрактником зберігається посада та середньомісячна зарплатня на попередньому місці роботи за умов офіційного працевлаштування.

Грошове забезпечення в бригаді становить в середньому для рядового складу від 11000 грн. Під час виконання завдань на другій і першій лініях в районі ООС військові отримують додатково щомісяця – 6500 та 17000 гривень відповідно, а також 5000 грн.

Частина пропонує бойові та не бойові посади для чоловіків та жінок віком до 50 років, які є придатними до військової служби. Опанувати нову військову спеціальність, навіть за умов відсутності досвіду служби, можливо всього за кілька місяців у навчальному центрі. Охочим проходити службу насамперед потрібно звернутись до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишні військовий комісаріат), де фахівці допоможуть визначитись із майбутньою посадою.

Після цього до ТЦК та СП подати пакет документів, пройти професійно-психологічний відбір та медичне обстеження. Після кандидат направляється у військову частину та в залежності від військово-облікової спеціальності проходить відповідну підготовку.

З повним переліком посад можна ознайомитись в найближчому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (раніше військові комісаріати) та отримати попередню консультацію за телефонами Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки: 0509480349, (0372)524349.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.