Новини

Зелений — колір весни та ультратрендових прикрас від “Ювелір Капітал”!*

Навесні ми всі прагнемо змін, хочеться чогось легкого та яскравого! Чогось схожого на саму красуню-весну, котра надихає нас своїми квітами, пахощами, кольорами! Тому ми починаємо змінюватися, зачіски, одяг — усе приводимо до ладу, знімаємо тепленькі зимові кожушки та кофтинки, одягаємо красиві легкі курточки, плащики, сукні, наводимо красу в перукарнях та у косметологів! Залишається додати лише останній штрих — нові, гарні та виразні коштовності, які правильно розставлять акценти, підкреслять чарівність.

Асортимент красивих ювелірних виробів сьогодні дійсно дуже багатий, але сам процес вибору, яким би він захопливим не був, може втомити будь-кого — нескінченні мандри від однієї крамниці до іншої, перегляд нових прикрас — все це, звичайно, добре, але так ми втрачаємо час, сили та нерви. Тому ми пропонуємо вам альтернативний спосіб – зробити свої дорогоцінні покупки прямо з дому, зі свого затишного дивану, в зручний для вас час. Варто лише зазирнути сюди https://jewelshop.com.ua/, і ви будете приємно вражені асортиментом та різноманіттям представлених ювелірних виробів. До того ж компанія “Ювелір Капітал” має бездоганну репутацію та просто неймовірне ставлення до своєї продукції та клієнтів. Тож познайомимося ближче.

“Ювелір Капітал” — компанія, яка пройшла шлях довжиною майже у 25 років: від першого магазину у 1999 році, до цілої мережі салонів у 2024 році. Виразна особливість компанії полягає у тому, що “Ювелір Капітал” — це лише продавець, а й виробник ювелірних виробів, тому ставлення до усього, що продається, дуже прискіпливе та уважне — все має бути найвищої якості. Насправді так і є, підтверджують це наступні факти:
· всі вироби апробовані Пробірною палатою України та відповідають держстандартам;

· у всіх діамантів мережі є відповідні сертифікати, що засвідчують їх якість та справжність;

· за часи існування компанії у мережі салонів було продано понад 1 000 000 ювелірних виробів;

· асортимент налічує понад 86 000 ювелірних виробів — прикрас, сувенірів, посуду, столового срібла;

· активний інтернет-магазин, з асортиментом у 8 000 ювелірних виробів, серед яких не тільки прикраси;

· за даними дисконту — понад 37 000 постійних клієнтів.

Як ви вже зрозуміли, тут можна купити абсолютно усе, що може запропонувати сучасний ювелірний світ — від сережок, каблучок, ланцюжків, браслетів, до посуду, столового срібла, сувенірів, інтер’єрних речей (фоторамки тощо), ікон.

Що ж вибрати та купити для свого весняного настрою?

За зиму ми скучили за яскравими барвами та кольорами, тому хочеться чогось яскравого, життєствердного! Рекомендуємо придивитися до виробів із зеленими вставками. Напровесні та напередодні жіночого свята такі прикраси створять не просто святковий настрій, а по-справжньому весняно-святковий! Колір природи, що оживає, першої травички, ніжної зелені пролісків тішить наші очі та радує душу! В мережі вам запропонують купити каблучки, сережки, браслети, кольє та підвіски з різними зеленими вставками як натуральними — смарагдами, хризопразами, топазами, агатами, цитринами, так і фіанітами. І всі вироби в зеленій палітрі різних відтінків, різного насичення та глибини. Але ми б хотіли звернути вашу увагу на супертрендові прикраси у вигляді щасливого клевера — чотирилисника. Ці прикраси крокують планетою вже не одне десятиріччя, впевнено займаючи найвищі щаблі у рейтингах популярності в ювелірному світі. Вони бувають різними — з перламутрами, агатами, оніксами. А ми пропонуємо вам ось такі з малахітом.

Малахіт — один із найфактурніших зелених мінералів у світі ювелірних каменів. Його смугаста структура — від салатово-смарагдово-зеленого до майже чорного – виглядає дуже цікаво та незвично, завдяки цьому прикраси з такими вставками — неординарні, дуже вишукані та цікаві. Малахіт майже не прозорий камінь, тільки в світліших своїх ділянках, світло проходячи крізь нього злегка ніби підсвічує прикрасу, особливо ефектно це виглядає на сережках. Які ж саме обрати – пусети-гвоздики чи з англійською застібкою, в золоті чи сріблі — справа смаку. Витончено та елегантно виглядають підвіски — вони легко впишуться в будь-який образ та внесуть у нього ніжність і кокетство. Також дуже ефектні кольє та браслети — вироби прикрашені одразу декількома чотирилисниками! Звісно, і ваші пальчики очікують каблучки з масивними і виразними клеверами-конюшинками! Такі прикраси люблять ще за те, що цю рослину північноєвропейські народи вважають щасливою, такою, яка притягує позитив до того, хто його знайде (в Україні такою є квіточка бузку, що має п’ять пелюсток). То хіба не можна потішити себе справжньою зеленою красою ще з таким красивим і позитивним змістом?

Хотілось би ще розповісти про ставлення до клієнтів у компанії “Ювелір Капітал”, оскільки кращої комунікації ви направду не знайдете!

• Ювелір Капітал” надає можливість (у разі необхідності) обміняти прикраси, якщо вони не підійшли. Але тільки за умови наявності чека, цілісності бірочки і пломби.

• Кешбек: 5% від вартості кожної покупки повертаються на ваш віртуальний рахунок у мобільному додатку, їх можна використати при наступній покупці.

• Мобільний додаток: зручно, адже ви завжди будете в курсі усіх акцій. У особистий кабінет надходить ваш кешбек та персональні пропозиції до свят.

• У мережі діє зручна система знижок, постійні акції — до свят і на різні товари. Так, клієнти мають можливість вибрати та купувати найкращі ювелірні прикраси за фантастичними цінами, коли їм зручно!

“Ювелір Капітал” — бренд, який вважає своїм покликанням робити людей красивими та щасливими, адже вишукані дорогоцінні прикраси та інші коштовності часто стають частиною історії сім’ї, тому вони у бренду найвищої якості та краси! Мережа салонів “Ювелір Капітал” у Хмельницькій і Чернівецькій області та онлайн-магазин чекають на вас! Ми радо виконаємо ваші коштовні забаганки!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.