Новини

Ця кімнатна рослина здатна змінити долю жінки і зробити її щасливою

Кімнатні рослини не тільки озеленюють наші оселі, а й впливають на енергетику в домі. Вважається, що квіти можуть чинити позитивний чи негативний вплив на людей, які живуть в будинку і на атмосферу вдома в цілому. Яка ж рослина може сприяти жіночому щастю?

Про це дізнайтеся нижче в матеріалі.

Рослина-талісман для жінок

Мова йде про спатифілум, який в народі так і називають – “жіноче щастя”. Квітка здавна вважається талісманом для всієї родини. А ще він невибагливий у догляді, швидко росте і квітне чи не цілий рік.

Рослина виростає крупною, любить просторі горщики, пухкий поживний ґрунт, регулярний полив і обприскування.

За правильного догляду спатифілум буде радувати вас крупним зеленим листям і стрілками з ніжними білими квітами. Кажуть, скільки стрілок випустить спатифілум, стільки у жінок буде дітей.

Як спатифілум впливає на родинне щастя

Кажуть, що рослина квітне тільки в щасливих оселях. І чим рясніше цвітіння, тим більше гармонії. В цьому є логіка, адже коли в родині мир, лад і гармонія, є час і наснага доглядати за квітами і обставляти ними оселю.

А коли все погано, то нічого не радує, і не до квітів. Там де є непорозуміння і часті сварки, спатифілум квітів не дає, в’яне і чахне.

Вважається також, що спатифілум, потрапивши в “складний будинок” може своєю енергетикою налагодити сприятливий клімат.

А ще подейкують, що “жіноче щастя” допоможе незаміжнім дівчатам знайти другу половинку, сімейним дамам – зберегти гармонію, а бездітним – обзавестися дітками.

Як правильно дарувати і куди ставити спатифілум

Запам’ятайте, що спатифілум дарують виключно жінкам і тільки чоловіки. Особливо добре, якщо це закоханий чоловік.

Так само сильний “заряд” і у квітки, яку батько дарує своїй дочці, а брат – сестрі. Якщо втомилися від самотності і хочете заміж – натякніть кровним родичам-чоловікам, щоб вам подарували спатифілум.

А ось жінка жінці дарувати спатифілум не тільки не повинна, але і навіть відростки давати не можна, щоб не віддати своє щастя.

Найкраще місце для рослини – в узголів’ї ліжка, але обов’язково з того боку, де спить чоловік. Кажуть, якщо подружжя разом вдихає аромат квітучої рослини, це сприяє налагодженню стосунків в родині.

А якщо поставити його поруч з “чоловічим щастям” антуріумом, кажуть, що ідилія вам точно гарантована.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.