Новини

На Буковині відновили рух гірським перевалом «Шурдин»: закривали на зиму через небезпеку

У Чернівецькій області від сьогодні, 1 квітня відновлено рух транспорту гірським перевалом, на якому діяли обмеження на зимовий період.

Як повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг Чернівецької області, рух транспортних засобів дорогою Т-26-09/Р-62/ – Долішній Шепіт – КПП “Руська”, на ділянці км 22+000 – км 32+040, що на Вижниччині та автодорогою Т-26-09/Р-62/ – Долішній Шепіт – КПП “Руська” на відрізку км 32+040 – км 44+372, що у колишньому Путильському районі – віднині дозволений.

Обмеження діяли з 1 листопада 2020 року до 1 квітня 2021.

“Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області на зимовий період закрила рух транспортних засобів гірським перевалом “Шурдин”, відповідно до п. 7 ” Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування”. Це були вимушені дії, аби не наражати на небезпеку учасників дорожнього руху на “Шурдині” у зимовий період. Адже дорога на гірському перевалі гравійна, вузька і має чимало крутих вигинів”, – йдеться у дописі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.