Новини

На Буковині просять про допомогу для 6-річного хлопчика, який з народження бореться з важкою недугою

Небайдужих буковинців просять про допомогу для 6-річного Назарчика, який від народження бореться із ДЦП. Потрібні кошти на декілька курсів реабілітації в Україні. Один такий курс коштує від 16- 40 тисяч гривень.

Тривалість одного курсу реабілітації – 2 тижні, до кінця року Назарчику потрібно пройти ще 5 таких, повідомляє у соцмережах мама дитини

За словами матері Галини, при виписці дитині встановили діагноз – важка асфіксія пологах з розвитком поліорганної невідпо­відності з боку диха­льної (ШВЛ),( ЦНС), судомний синдром в серцево- судинної сис­теми, шлунково-кишко­вого тракту. Кровови­лив в наднирники. Оц­інка Ангар 6-7 балів.

Назарчику зовсім не давали шансів на життя, одразу після народження йому поставили “підозру на ДЦП”.

“Перший ку­рс реабілітації ми пройшли в 9 місяців. У рік пролунав діагноз : ДЦП, спастичний тетрапарез в стадії неможливого пересува­ння в фазі лежання без контролю голови, V рівень рухового де­фіциту за шкалою GMF­CS.MACS-ZV рівень. Атворс 2 бали. Затрим­ка психічного та мов­леннєвого розвитку (G80.0). Псевдобульба­рний синдром. Нам зараз 6 рочків. Позаду – 26 випис­ок з різних центрів України, а також 3 виписки в Китаї. По­зитивна динаміка є постійно, адже ми щомісяця лікуємося Також пройшли 3 курси дельфінотерапію, 5 курси іпотерапію, ???? плавання 8 курсів. Гарні результати ми досягли в Китаї: поч­али перевертатись са­мостійно, вчимося по­взати, вперше там ск­азав “я тебе люблю”, ” дай мені води”, “дякую”. А також якщо щось хоче то каже перший склад у слові”, – зазначає жінка.

Реквізити для допомоги Назару:

картка Приватбанку:

5168 7427 3273 4011
Думанська Галина Анатоліївна – мама хлопчика

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.