Новини

Рідкі шпалери «Стиль» в сучасному інтер’єрі*

Для багатьох людей все, що стосується ремонту, вимагає особливої уваги. Людині властиво шукати оптимальний варіант між ціною і якістю. При цьому бажано врахувати всі ідеї та побажання членів сім’ї, щоб створити дійсно затишну та комфортну атмосферу будинку.
Якщо ми говоримо про фінальну стадію ремонту, не можна не згадати про відносно новий будівельний матеріал, який прийшов на зміну традиційним шпалер. Це так звані “рідкі” шпалери – популярний варіант для оформлення стін і стель, який досить активно застосовують останнім часом.

Загалом рідкі шпалери виконують функцію шпалер і штукатурки. За способом нанесення вони схожі з декоративною штукатуркою, яка наноситься спеціальним шпателем. Для підготовки до роботи необхідно просто розвести суху суміш водою в необхідній пропорції, після чого можна приступати до нанесення на поверхню.

Переваги рідких шпалер

Рідкі шпалери Стиль в сучасному інтер’єрі використовуються дуже часто, але людині, яка вперше про них чує, буває досить важко зрозуміти, в чому їх переваги. Безумовно, знання плюсів цього оздоблювального матеріалу для багатьох є вирішальним фактором, що впливає на рішення купити рідкі шпалери.

До основних переваг цього матеріалу можна віднести:

• простота підготовки до нанесення;
• легкість нанесення на поверхню навіть для недосвідченої людини;
• поверхні, на які будуть наносити такі шпалери, можуть бути не ідеальними – шпалери “приховають” під собою тріщини, нерівності та інші дрібні недоліки;
• поверхні, покриті рідкими шпалерами, можуть “дихати”;
• легкість ремонту при пошкодженні;
• стійкість до вигорання на сонці.

Для багатьох важливим буде той факт, що такі шпалери можуть виглядати стильно в будь-якому сучасному інтер’єрі. Оскільки технологія їх створення відрізняється від звичайних шпалер, замовники можуть навіть самостійно придумати текстуру або створювати оригінальний колір для них.

Безумовно, багато хто зверне увагу на той факт, що рідкі шпалери трохи дорожчі звичайних. Однак, якщо подивитися на ситуацію з іншого боку, то період їх експлуатації при правильному нанесенні може виявитися набагато довшим.

Крім того, у вологих приміщеннях такі шпалери запобігають можливості появи грибка і цвілі, оскільки повітря проходить крізь них, дозволяючи поверхням дихати. Також не виникне стандартної проблеми з відклеюванням шпалер від стіни, а будь-які пошкодження легко усуваються за допомогою канцелярського ножа, шпателя, залишків старої суміші і води.

Чим рідкі шпалери “Стиль” кращі традиційних шпалер

Будь-яка квартира або будинок в сучасному стилі складається з декількох приміщень. Досить рідко трапляються прості поверхні, так як дверні арки, отвори, елементи декору, багаторівневі стелі, що мають безліч кутів і виступів.

Використовувати для декору традиційні шпалери навіть в разі найдорожчого варіанту не завжди є ідеальним рішенням. Для цього необхідно мати велику площу стін або стелі, в іншому випадку завдання поклейки серйозно ускладнюється і займає багато часу і зусиль.

З моменту своєї першої появи рідкі шпалери змусили відразу ж говорити про себе всіх, хто так чи інакше пов’язаний з ремонтами. Спочатку всіх зупиняла дуже висока вартість нового оздоблювального матеріалу, проте, після декількох років купити рідкі шпалери можна практично за ті ж гроші, що і звичайні шпалери.

Основна перевага рідкого “формату” – можливість нанесення на будь-які поверхні з гарантією якісного результату. Не має значення кількість виступів і загальна “складність” ваших стін або стелі – в підсумку ви витратите мінімум часу і отримаєте ефектне і довговічне покриття.

Якісні рідкі шпалери повністю безпечні для жильців приміщення. У їхньому складі натуральна целюлоза, шовкові компоненти, бавовна, екологічний клей без запаху, слюда і барвники. Елітні варіанти можуть включати крихту перламутру або мінералів. Стандартна упаковка – мішки по 1 кілограмові суміші в сухому вигляді.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.