Новини

Дівам – зміцнення фінансового становища, а Ракам – приємності на любовному фронті: гороскоп на жовтень 2021

У жовтні варто спрямувати зусилля на збереження досягнутих результатів. Негативні думки і почуття не варто виливати на інших людей. Спалахи гніву можуть загострити обстановку в сім’ї. Кращим способом позбутися від накопиченої енергії стане похід в спортзал.

Нові досягнення будуть результатом виконаної в минулому кропіткої роботи. Енергія Юпітера і Плутона допоможе досягти успіху в професійній сфері.

Гороскоп на жовтень 2021: Овен

У цьому місяці Овни відчують непереборне бажання проводити більше часу зі своєю другою половинкою. Ваш партнер стане своєрідним “дзеркалом”, в яке ви будете дивитися і глибше пізнавати самого себе. У цьому періоді підтримка і турбота близьких людей для вас будуть в пріоритеті.

Для вільних Овнів представляється шанс зустріти свою долю в подорожі. Також може прокинутися інтерес до людини, яка раніше не здавалася вам привабливою.

У професійній сфері вдалий час для обговорення ділових відносин. Це плідно позначиться на результатах вашої роботи. Можливі підписання контрактів за умови, що буде знайдений компроміс, що влаштовує всі сторони.

Гороскоп на жовтень 2021: Тілець

У жовтні Тільцям потрібно максимально включитися в робочий ритм. Необхідно зосередитися на виконанні поточних справ, при цьому проявляючи увагу до деталей. Всі справи, які ви відкладали в довгий ящик, потрібно виконати в цьому періоді. Зверніть увагу на здоров’я, можливо, вам доведеться пройти обстеження.

У любовному плані Тільці відчують, що втратили інтерес до швидкоплинних романів. Вам захочеться по-справжньому міцних відносин. Ревнощі можуть долати представників стихії землі і змушувати гостро реагувати на зовнішні загрози своєму сімейному щастю.

Здоров’я Тільців може похитнутися. Можливе загострення хронічних захворювань. Причиною цього можуть бути порушення дієти і нехтування профілактичними заходами.

Гороскоп на жовтень 2021: Близнюки

Положення Сонця в цьому місяці подарує Близнюкам впевненість у своїх силах. Висока самооцінка буде підкріплюватися оригінальними несподіваними ідеями, які можна втілювати в життя. Ваш оптимізм і життєва енергія будуть залучати у ваше життя цікавих людей.

Близнюкам у відносинах у другому місяці осені захочеться всіма силами зберегти гармонію в парі. Ви будете уникати конфліктів і сварок, і це тільки посприяє зміцненню вашого зв’язку з партнером. Вільні представники знака можуть відчути тягу до нових відчуттів-місяць буде наповнений короткими романтичними пригодами і швидкоплинними зв’язками.

В середині місяця Близнюки можуть відчути нездужання і зміна самопочуття. Необхідно пройти обстеження і перевірити стан організму.

Гороскоп на жовтень 2021: Рак

Велику увагу в цьому періоді Раки будуть приділяти сім’ї та облаштування свого будинку. Можливо, на ваші плечі буде покладено фінансове забезпечення сім’ї. Ви можете відчути бажання посилити контроль над тим що відбувається з вашими рідними і близькими. Важливо утриматися від авторитарних методів контролю, це може призвести до конфліктів.

Атмосфера жовтня буде розташовувати до романтичного проведення часу. Розбіжності з партнером зійдуть нанівець і ви будете насолоджуватися відносинами. Компроміс – найкращий засіб для зміцнення зв’язку вашої пари.

У першій половині місяця варто бути уважними до свого здоров’я. Похитнути його можуть як стрес, так і порушення режиму харчування. Гарний час, щоб почати вживати в їжу здорові продукти.

Гороскоп на жовтень 2021: Лев

Левам може набриднути рутина і з’явиться непереборне бажання до зміни обстановки. У цьому періоді представники знака можуть з легкістю адаптуватися до будь-яких умов і ситуацій. Ваші інтелектуальні здібності будуть предметом захоплення оточуючих. Стане актуальною необхідність дізнаватися і вчитися чомусь новому.

Любовна сторона життя Левів буде наповнена цікавими подіями. У вас може прокинутися тяга до романтичних авантюр. Сексуальність і чуттєвість Левів надзвичайно приваблива для протилежної статі. Можливі приємні подарунки і несподівані сюрпризи від шанувальників.

Представникам знака стихії вогню в жовтні варто побоюватися емоційних перевантажень. Вони можуть зробити вас дратівливими і нервовими. Постарайтеся не переохолоджуватися.

Гороскоп на жовтень 2021: Діва

Для Дів найважливішим завданням жовтня стане зміцнення свого фінансового становища. Вся увага буде сконцентрована на тому, щоб зробити доходи більш стабільними. Можливо, ви відчуєте бажання оточити себе ознаками матеріального добробуту – хорошим одягом або якісними продуктами харчування.

У цьому періоді в любовних відносинах Діви будуть тяжіти до затишку домашньої обстановки. Гармонія в сім’ї – найважливіше завдання місяця. Можливо, ви почнете з великим завзяттям дотримуватися сімейних традицій. Вільні Діви можуть зустріти людину, і виникне відчуття, що ви знали її все життя.

Дівам варто приділити увагу здоров’ю. Вже на початку місяця підвищується ризик травматизму. Не варто навантажувати себе важкою фізичною роботою. Боротися з втомою допоможуть прогулянки на свіжому повітрі.

Гороскоп на жовтень 2021: Терези

Терези в цьому місяці будуть щасливчиками. Положення планет подарує представникам знака оптимізм і впевненість в собі. Період сприятливий для того, щоб втілювати в життя найсміливіші задумки – удача на вашому боці. Самовладання допоможе впоратися з будь-якими дрібними неприємностями.

Ідеальний час для того, щоб відправитися в подорож зі своїм партнером. У розмовах з коханими можна піднімати найрізноманітніші теми, обговорювати майбутнє ваших відносин. Також існує ймовірність того, що Терези будуть втягнуті в два романи.

Терези зможуть похвалитися завидним здоров’ям. Однак не варто забувати про профілактику і вчасно попереджати розвиток захворювань. Помірні фізичні навантаження і здорове харчування допоможуть вам зміцнити організм.

Гороскоп на жовтень 2021: Скорпіон

Представники знака відчують гостру необхідність в самотності. Відзначається, що це найкращий час для того, щоб звільнитися від душевного вантажу, який обтяжує вас. Можливі підступи недругів. Однак не варто вступати з ними в конфлікт. Ви можете придбати річ, яка виявиться вам не по кишені.

У любовній сфері у Скорпіонів підвищується ймовірність виникнення розбіжностей з другою половинкою. Це може закінчитися конфліктами. Одинаки можуть почати відносини з людиною, яка надасть їм матеріальну безпеку.

У плані здоров’я можливі загострення хронічних недуг. Незаліковані захворювання можуть дати про себе знати.

Гороскоп на жовтень 2021: Стрілець

Цього місяця Стрільці будуть прагнути до популярності. Є ймовірність, що допомога прийде від рідних або друзів. Жовтень подарує вам багато нових цікавих знайомств, які можуть виявитися корисними. Ви будете знати чого хочете, і чітко йти в напрямку своєї мети.

У жовтні ви особливо привабливі для протилежної статі. Це привнесе у ваше життя цікаві зустрічі і романтичні побачення. Ви можете відчути бажання серйозних відносин, не розмінюючись на короткі романи.

Стан здоров’я порадує Стрільців. Однак для того, щоб підтримувати життєвий тонус на рівні, необхідно переглянути свій раціон харчування і уникати переїдання.

Гороскоп на жовтень 2021: Козеріг

Жовтень принесе зміни в соціальному і професійному статусі Козерогів. Питання кар’єри будуть успішно вирішуватися в вашу сторону. Ви зможете блиснути своїми управлінськими навичками. Весь фокус вашої уваги – на досягненні особистого успіху.

Козероги будуть прагнути приховувати своє особисте життя від сторонніх очей. Це може бути продиктовано як сором’язливістю, так і прагненням усамітнення зі своєю другою половинкою. У любовному житті Козероги можуть випробувати свою половинку, щоб переконатися, що почуття не охололи.

У цьому місяці Козероги можуть випробувати бажання змінити раціон харчування або позбутися від шкідливих звичок. Прийшов час!

Гороскоп на жовтень 2021: Водолій

У Водоліях прокинеться жага пригод. Можливо, ви прийдете до рішення змінити роботу або спробувати нове заняття. Можна відправитися в подорож або почати навчання чомусь новому – успіх ходить за вами по п’ятах.

Ваші шарм і чарівність просто зачаровують оточуючих. У цьому періоді зірки сприяють зміцненню відносин з партнером або пошуку своєї другої половинки. Більше довіряйте своїм коханим і не прислухайтеся до думки з боку.

Кращий спосіб дати вихід накопиченій енергії – зайнятися спортом. Фізичні вправи зміцнять здоров’я і подарують тонус. Варто побоюватися різних нездужань.

Гороскоп на жовтень 2021: Риби

У цьому місяці Рибам варто прийняти всі зміни, що відбуваються в їхньому житті. Позбавтеся від того, що перестало приносити користь. Це може стосуватися як і речей так і людей. Ви можете бути схильні до почуття страху і невпевненості, важливо позбавлятися від усіх блоків, які ускладнюють рух вперед.

Завдяки любовним відносинам Рибам випадає шанс змінити своє соціальне становище. Можливий шлюб за розрахунком або роман з людиною, яка старша за віком.

Постійна тривога і переживання можуть негативно позначитися на загальному стані організму. Більше відпочивайте, щоб уникнути емоційних перевантажень. Намагайтеся відключати голову від думок і максимально розслаблятися.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.