Новини

Яринич вибачився, що вдарив Прокопа. Й назвав владу «ідіотами»

Депутат Чернівецької міської ради від фракції “Народний контроль” Михайло Яринич попросив вибачення у чернівчан за інцидент, коли він у сесійній залі ударив депутата “Єдиної альтернативи” Тараса Прокопа.

Про це Яринич написав на своїй сторінці у Facebook.

“Прошу вибачення у чернівчан за інцедент, що трапився за моєї участі в міській раді. Я вчинив емоційно, не мав би так реагувати. Я захищав і захищатиму інтереси, перш за все, людей праці. Людей, які працюють на місто і для міста. Ненавиджу зарозумілих бездарів, які хочуть без секунди сумнівів, десятки робітників звільнити та незаконно викинути на вулиці, залишити їх родини без грошей, при цьому отримуючи з їх же податків десятки тисяч власної зарплатні”, – написав депутат.

Водночас Яринич обізвав владу “ідіотами” через рішення про розірвання договору з “Порядком в домі” на прибирання вулиць.

“Прошу пробачити мою емоційність, але ці “ідіоти” вже перейшли всі допустимі межі цинізму по відношенню до людей, яких особисто я обіцяв захищати всіма доступними мені методами”, – написав депутат.

Бійка у Чернівецькій міськраді: що відомо

Сьогодні кілька десятків двірників приватного підприємства “Порядок в домі” влаштували пікет у сесійній залі міської ради. Вони вимагали скасувати рішення департаменту інфраструктури та благоустрою про розірвання контракту з цією управлінською компанією.

Працівники “Порядку в домі” понад дві години блокують роботу міськради, яка сьогодні планувала завершити серпневу сесію.

Під час пікету депутат Михайло Яринич зненацька вдарив Тараса Прокопа у живіт.

Прокоп у зв’язку з цим інцидентом звернувся із заявою до поліції.

Управлінську компанію “Порядок в домі” пов’язують із депутатом Михайлом Яриничем. Зокрема, кінцевим бенефіціаром цієї фірми є Ілля Липка, який також є свояком Яринича.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.